⚽ CL 25/26 H:5 | Galatasaray 0-1 Union SG | MS | 25 Kasım | TRT 1

usg hiç bir şey oynamadı bu arada tarihlerinde aldıkları en rahat en haram galibiyet olabilir. Biz onlardan 3-5 kat daha cansız isteksiz amaçsız oynadık diye ucl de galibiyet almış oldular.
Zaten top oynamadan kazandiklari için daha çok üzüldüm.

nasıl oynasın 96 dk

3 yaşındaydı o zaman :/

hem 96'da dk yoktu, avrupa şampiyonası vardı.
images (15).webp

Dar kadro aynı oyuncularla oynama istegi
Yorgunluk sakatlık hepsi yönetim ve teknik kadro hatasıdır 4 yabancı kontenjanı bomboş duruyor

9 puanda kalırsak bu haftaya 0 puanla başlayan Benfica bile bir ekstra sürpriz galibiyet alıp gelip geçebilir. Tehlikenin farkında değilsiniz. Son haftalarda saçma sürprizler ille olacak çünkü. Bunlar nasılsa şunu yenemez diye geniş geniş yaptığınız hesaplar çarşıya uymaz...

Lemina olsaydi kazanmistik maci cünkü union hic birsey oynamadi yerde yatip oyunu soguttular

Neden lemina diyorum

Cünkü ikili mücadele ve top tutma da üstün bir oyuncu

Ilkay’in ne durumda oldugunu gördük belki de son yillarin en kötü performansiydi

Bugun ilkay’in yerine taraftarin haz etmedigi berkan bile olsaydi fark yaratmisti

Ilkay’in kötü bir futbolcu oldugunu yazmiyorum yanlis anlasilmasin sakatliktan cok kötü döndügünü ve tam olarak hazir olmadigini söylüyorum

Takıma kızdık ettik de hakem neydi öyle ya, son yıllarda gördüğüm en skandal performans. Sahadaki hiçbir olaya hakim değil, bütün kararlarını oyuncunun pozisyonu nasıl gösterdiğine göre belirliyor. Rezil bir herif.

Demin arama motora baktimda macin hakemine zamanda ispanyada sorusturma olmus yolsuzluktan, hizli sekilde zenginlesme filan. 4 hakemin icinden bitaneside buymus. Arkadas böylelerini arayarakmi buluyorsunuz sonra bizim maclara veriyorsunuz. Komedi valla.

rakip o kadar dandikti ki insanin su sonuca uzulmemesi cok zor

ayrica bir anlik mallik olmasa bir puan garantiydi

neyse ki ciddi bir gazi verme durumu olmadi simdilik. jakobs zaten her turlu erken cikacakti bence

fb macinda jakobs yahut kazimcan sakasiz o macin sonucunu dogrudan etkilemez

osimhen ve lemina'nin riske edilmemesini ise olumlu karsiliyom. fb macinda kadroda olacaklardir

usg denen dandik ekip ise bundan sonra zor mac kazanir. fiksturlerine bakmadim ama oynadigimiz en dandik ekipti. sadece bizim takim koturumler ordusu + klasik ob oyun anlayisi faktorleriyle daha da rezil durumda idi

zaten ilk 8 olmayacakti. frankfurt macinda kacmisti o. ilk 16 ise hala olabilir ki o kadar onemli degil, kimle eslesecegimiz daha onemli

cok uzulmeye sikilmaya gerek yok telafisi olan bir sonuc. sartlar da dusunulunce hazmedilebilir

Geri
Üst Alt