- 29 Ocak 2023
- 15.777
- 8.873
- 1.203
Çok garip insanlar var cidden bu tarz saçma kutuplaşma var sonra bir de ligde puan düşünce "Avrupacilar nerde yauvv" diyorlar sanki ikisinden birini götürmek zorundaymışız gibi.Ben avrupada başarılı olursa bu şekilde de giderse gsnin fergusonu olsun dedim ona bile garip cevaplar veren oldu.Hani şey mantığı da var bir kere laf ettin iyi gitse de övme yada iyi dediysen kötü diyemezsin gibi.Cok fazla gereksiz kaos yaşatan, insanlara bilerek bulaşan kişiler var ve bu algı falan da değil insanların canı sıkıldığı için birbirlerine saldırmak istiyorlar dışarı çıkıp hava alıp gezmek yerine yada evdeki,işteki sorunların intikamı buradan alınmak isteniyorTaraftarı ligciler avrupacılar diye bölmek kimin aklına geldiyse aklına edeyim.
GS' nin neden Türkiyenin en büyük kulübü olduğunu anlamayan, derdi sadece fenerle sidik yarıştırmak olan, bir takımın aynı anda hem ligde hem de avrupada başarılı olabileceğini hayal edemeyen, hocanın yıllardır avrupada patlamasını ligdeki başarısına bağlayan, ligde maç kaybedince bakın avrupacılar istediğiniz oldu diyen herkes bu bölücülüğe odun taşıyor. Ben GS taraftarının bu algıya kapılacağını düşünmezdim.