⚽ CL 25/26 H:5 | Galatasaray 0-1 Union SG | MS | 25 Kasım | TRT 1

Fenerlilerin tepkilerini gordunuzmu biz neden salı gunu oynuyoruz daha cok dinlenen gs olacakmış fener yorgun olacakmış
Ali bu fener kitlesini oyle boyle zehirlemedi etkileri yıllarca sürecek anlamıyor mallar
uefa ya mı tepki gösteriyorlar hahahahah Uefanın işi gücü yok ligde önemli maçı var mı yok mu diye her takıma özel fikstür yazacak : ) yahu 1 hafta salı 1 hafta çarşamba değil mi bu CL fikstürü,ben öyle biliyorum,sezon başı belli değil mi? eeee neyin tepkisi anlamadım

Evvettt
Lemina ve Osimhen kesin yoksa
Ugurcan
Sallai Davin Abdülkerim Jacobs
Torreira Sara
Sane Ilkay BAY
Icardi
Icardi haricinde en az 70 80 dakika sahada olmalılar.
Yedeklerde kim var bilmiyorum. Ahmet + Arda +?
Daha önce böyle bir şeyle yüzleştik mi hatırlamıyorum.

Bizim en büyük sırunumuz eksikler falan değil.
Yukarıda yazılan kadrolarda lemina yok sara var osimen yok icardi var.Arkadaş çoğu kimseye göre süper kadromuz yok mu..
Bazı oyuncuları öve öve bitiremeyenler şimdi onlsr oynayınca neden umutsuz hale geliyor.
Biraz tutarlı olmak lazım.Gerçekleri görmek lazım.
Bizim sorunumuz tam kadro eksik kadro farketmiyor kötü oyun oynuyoruz.Lemina ve osimen olsaydı çokmu süper top oynayacağız yani.Osimen bireysel fark yaratacak o kadar.Oda bazen yetmeyebillyor.

Artık şu kapanan takımlara karşı saha yerleşimini düzeltmek lazım.Baskıyı falan takım halinde yapmak lazım.Okan buruk kenardan benim gibi izlemesin maçı.Sahada amatör kıvamında baskı sahaya yayılma falan oluyor.Kenardan hiç uyarı yok.Yahu kenarda çıkdırması lazım teknik adamın..
Öne geçtiğimiz zaman allah aşkına takım halinde doğru duralım..Anlamsız baskılar yapmayalım.Top rakipdeyken İcardi dahil topun arkasına geçmeli.

Tabiki zaman zaman önde basacaksın.Ama Sürekli her an önde basmanın anlamı yok.özellikle oyuncular sahada pısırık ruhsuz tavırlardan vazgeçmeli.Sahada hakkını aramalı.yardımlaşma üst düzey olmalı.Herkes kafasına göre baskı ve hareket etmemeli.
Bu konularda şu takımda ilkayın olması bu maç için beni çok rahatlatıyor.
Bizim en buyuk sorunumuz KESINLIKLE EKSIKLER.
Sampiyonlar Ligi'nde gayet iyi oyunla 3 mac arka arkaya kazandık. Nasil iyi top oynamiyoruz ?
Bence bu seneki ilk 11 tarihimizin en iyi ilk 11'i.
Yedek kadro asiri zayıf; Ahmet Kutucu, Yusuf, Berkan, Kaan'in sıfır katkisi var; dolayisiyla rotasyon yapma sansımız hiç yok. Bu durumda ilk 11'deki oyuncuların her mac ayni performansı göstermesi, mac secmemesi cok zor.
Ayrica, bu sene her an onde basmıyoruz; yani yorumunuz bence biraz ezbere bir yorum olmuş.

Bizim en buyuk sorunumuz KESINLIKLE EKSIKLER.
Sampiyonlar Ligi'nde gayet iyi oyunla 3 mac arka arkaya kazandık. Nasil iyi top oynamiyoruz ?
Bence bu seneki ilk 11 tarihimizin en iyi ilk 11'i.
Yedek kadro asiri zayıf; Ahmet Kutucu, Yusuf, Berkan, Kaan'in sıfır katkisi var; dolayisiyla rotasyon yapma sansımız hiç yok. Bu durumda ilk 11'deki oyuncuların her mac ayni performansı göstermesi, mac secmemesi cok zor.
Ayrica, bu sene her an onde basmıyoruz; yani yorumunuz bence biraz ezbere bir yorum olmuş.
Adam aynısını ironiyle anlatmış

Psv ve atletico maçlarını izledim. New castle ve inter maçının da özetini. Öncelikle gerçekten sakar bir defanslari var. Senenin dibe inip barışın soldan bildirmesi ile pozisyon bulabiliriz. Sonra topu bel hizasinin altında tutmamız lazım defans arkasına atılan uzun top ile kolay pozisyona giriyorlar. Burada bütün iş İlkaya düşüyor. Bonus olarak elemanlar uzun olduğu için yerden sert sutlar zaaflari. Ahhh tam yunusun maçı bu. Zaten tam kadro olsak hiç ihtimal vermem usgye. İnşallah kazasız belasız 3 puani cepleriz

hızlı geçişleri iyi oynayacaklar net, yani alan bırakmazsak geçiş vermezsek bir halt yiyemezler savunmalarını her türlü aşarız zaten biz. Bunu da kazan tamam artık.

CL'deki dort macin ozetlerini bir daha izledim. Kesinlikle bize gore cok daha guclu rakiplerle oynadilar.

Deplasmanda daha iyiler kesinlikle. Hucumda Promise ve 10 numarali Arap iyi bir ikili olsalar da savunmalari pek saglam degil. Kalecileri ortalama. Osimhen ve Yunus olsa Totnim, Bodo tarzi rahat bir ilk yari, sikintili bir ikinci yari izleriz derdim. Onlar olmadigina gore biraz daha zorlanacagimiz bir galibiyet bekliyorum.

Asil onemlisi bu mac Tedesco hiyari icin bir ders niyetinde. Tahminim bu maci kazanip karikoyde berabere kalacagimiz seklinde.

Yazmayi unuttum. Defansta 1.75lik bir herifle oynuyorlar. Oldukca kisa kaliyor. L'pool'lu MacAlister'in abisi imis.

Son düzenleme:
Bundan sonraki rakipleri de cok zayif sayilmaz. Marsilya ve Atalanta ile evlerinde, Bayern ile deplasmanda oynayacaklar. Bu maci kazanamazlarsa pek sanslari kalmiyor. Bizim de asil zorlu maclarimiz bundan sonra. Her iki takim icinde cok onemli bir mac.

Icardi birsey yaparsa yeneriz gibi, takim 2-3 haftadir cok kotu gidiyor.

En kritik oyuncu Sara; yine rezil oynarsa cok zorlanırız Gecen seneki Kerem Demirbay bile Sara'dan daha etkiliydi.

Geri
Üst Alt