⚽ CL 25/26 H:5 | Galatasaray 0-1 Union SG | MS | 25 Kasım | TRT 1

Hala eksik diyorsun yahu.Kocaeli maçında kim yoktu.İyi oynadıpımız maç çok az.
Ezber değil gerçeğin ta kendisi.
Ama sizin gibi herşeyi körü körüne koruma ve polyana modunda takılan adamların zaten birşeyi görmesini beklemiyoruz.
Aynen katılıyorum fakat ekleme yapayım bizim 1.sorunumuz sakatlar eksikler degil bu,klasik gunu kurtarma bahanesi ,bizim esas sorunumuz rehavet gevşeklik yani biz uclye asilalim ligi nasil olsa alırız gevşeklik ki bunu oyuncular söylüyordu Kocaeli maci sonrası hocada itiraf etti bende de gevşeklik rehavet oldu dedi ,sakatlık gibi sorunları çözersin ama esas bu sorunu nasil cozeceksin takimin çoğu mac seçiyor kasmıyor hocada her kelimesinde ucl daha önemli deyip duruyor o yuzden ilk ucl maçından beri söylüyorum ucl den bir an once elenmemiz gerekir eger ligi istiyorsak
Oyuncular ve hoca icin sınav maci o yuzden bugünkü mac degil fener maci fener macina ucl maci gibi oynarlarsa ne ala yoksa hoca dahil herkes topun ağzına gelir

Sığırpress yapmayalım
1764069956651.webp

uğurc
arda david abdül jacobs
salai torera sara balta
ilkay
icard

Ya bu TRT neden eski spikerlere maç vermek için bu kadar zorluyor kendini. Bu sefer de Onur Şahin anlatıyor maçı. Bu kadar eksikle 3 puan yazarsak artık ilk 8 hayalden daha yakın olur.

Ya bu TRT neden eski spikerlere maç vermek için bu kadar zorluyor kendini. Bu sefer de Onur Şahin anlatıyor maçı. Bu kadar eksikle 3 puan yazarsak artık ilk 8 hayalden daha yakın olur.

ilk 8 imkansıza yakın

geçen seneden farklı olarak 10 çok güçlü takım deli gibi asılıyor

Üçlü falan çıkarsak intihar olur.
Ne olursa olsun jakops yoksa eğer Barışı sol beke atmak zorundayız. Farklı diziliş doğrudan mağlubiyet olur bana göre

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslında haftalardır beklediğim sürpriz oyuncu performansı bu maçta denk gelebilir.

Tembel herif Sara mesela şu maçta uzaktan bir tane çaksa çok ihtiyacımız var buna gerçekten.

Onun dışında kontrollü oynayıp Ilkay'ın bir şeyler yapıp sazı eline almasını bekleyeceğiz.

jakobs yoksa barış solbeke geçip kutucu da sol kanat oynıyacak o halde başka kimse yok

O herif kim diye baktım, tipini görünce sesi ve maç anlatışı aklıma geldi. Adamın maç spikerliğiyle alakası yok ama işte 3-5 fosil almışlar trtyi kucaklarına gönül eğletiyorlar. Eziyet olacak

USG nin başında yeni hoca var 7 resmi maçtır,eski hoca gitti, diğer maçlardaki oyunlarını izlemek pek mantıklı değil,yeni hoca ile nasıllar ona bakmak lazım ama oyuncu olarak fizikli dinamik bir takım

Geri
Üst Alt