Emre Turunç
Aslan Üye
- 24 Kasım 2008
- 8.319
- 3.172
- 1.918
Takım fizik ve konsantrasyon olarak iyi değil. 1 puan bile tahlikede.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle, takımın kurgusu zaten bunun üzerine kurulu ve bu hiç hoş bir durum değil.Yapacak birşey yok. Osimhen'in agresifliğini arıyoruz hücumda, diğer topçularla bu açığı bir nebze kapatmak iyi olurdu
Ben kazanacağız diyorum ArifcimBu kadar negatif tayfayi bir arada bulmak imkansiz. Ne bicim taraftarsiniz yaw?
Napalım hep destek tam destek mi olalım. Şu oyuna hemdeBu kadar negatif tayfayi bir arada bulmak imkansiz. Ne bicim taraftarsiniz yaw?
Bi sağ beke 30M verince mecburen.Bekte Kaan ve Berkan'a kaldığımız günden sonra ders aldığımızı varsayıyorduk ama 4 yabancı kontenjanını boş bırakarak pek de değişmediğimizi kanıtladık. Gerçekten kazanabileceğimiz bir maçta yedekten oyuna sokacak adamımız yok. Oynayan oyuncularımızı eleştirirken insaflı olmak şart.
Topu verip hadi çalımla herkesi deniyor resmen. Adam da onu hissediyor ve deniyorsaneye kızıyoruz ama bu adam almanyada hep verkaclar yaparak iceri girmeyı sevıyordu bizde kimseyle yapamıyoru bunu
O topa tekte vuracak en iyi topcu da icardidir ya. Sasirdim nasil kacirdi diye. Sakasiz %100 luk gol pozisyonu ve son vurus ustasi icardinin ayagina geliyor .Za.anida vardı topu tutsa rahat atardi
Diger maclar daha zor, bu maci kazan ilk 24 garantile1 puan neden yeterli degil? Diger 3 macta kesin 0 mi cekecegiz?
Bu sezon hiç oynamıyor bence. Hamleler pozisyon alışlar falan kötüBir pozisyon haric gayet iyi oynadi ilk yarida.
saint gloise adına kesinlike o maçı çözer 1 2 gol yediri bankoAhmet Kutucudan başka kimse çözemez bu maçı