- 16 Haziran 2010
- 202.227
- 154.088
- 6.838
%31 ihtimalOsimhen oynar mi fener macinda reis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
%31 ihtimalOsimhen oynar mi fener macinda reis
Yuzdeyi begenmedim cenabetimsi%31 ihtimal
Maça gitmek isteyen var ise biletimi verebilirim il dışında olacağım
yer batı üst sahanın ortası
Gişe fiyatı:10 bin tl
7 bin tl den veririm sitedeki arkadaşlara
Benim kombinem varKlübe devrediniz
Yaptığınız yasak
Benim kombinem var
Kulube devirde aynı tutarı hesabıma atıyorlar
Gitmediğin maçlarda devir yaptığın zaman kulüp bu tutarın şampiyonlar ligi ve derbi maçlarda tutarın yüzde 60’ını sana veriyornasıl yani rtaş?
dün 13.50 gibi uygulamaya girdim.dediğin gibi bütün kategoriler açıktı ve yüzlerce bilet vardıçok büyük katakulli dönüyor bu bilet satıslarında. genel satıs bugün 14.00 daydı. dün öncelikli bilet satıslarını tamamladılar.
şans eseri 10dk önce öncelikli satıstan bilet bakayim dedim tüm kategorileri acmıslar nerdeyse. her yerde de 10 larca bilet var bos. 14.00 da ise genel satıstan hiç bilet cıkmadı gibi bir sey.
Dünkü Gençlerbirliği maçına gittim ve 4 bine yakın bilet satıştaydı bilet vardıdün 13.50 gibi uygulamaya girdim.dediğin gibi bütün kategoriler açıktı ve yüzlerce bilet vardı
ben de bir tane alayım dedim ama koltuk seçme kısmında sürekli kullanıcı hatası aldım,yarım saat uğraştım ama nafile
Dünden beri sövüyorum passolige Allah kahretsin bunları da bunları bize muhtaç eden sistemi de
Gitmediğin maçlarda devir yaptığın zaman kulüp bu tutarın şampiyonlar ligi ve derbi maçlarda tutarın yüzde 60’ını sana veriyor
Yüzde 40’lık dilimden kulüp para kazanıyor
Yani bana zaten bu tutar geliyor
Yani ben fırsatçılık değil bu forumdan gitmek isteyen var ise yardımcı olmak istedim çünkü bilet yok
%47 veriyor rtaş onu da seneye kombine yenilemede kullanman için
yani sadece kombine yenilerken kullanabileceğin 4700 yerine 7000 cash istiyorsun
bunun adı fırsatçılık evet
ha şayet 7000e birine satıp o meblağın tamamı ile de storedan alışveriş yapacaksan buna sıcak bakabiliriz
aksi taktirde yaptığın fırsatçılık olarak hatırlanacak.
Kardeş sen hayırdır ya fırsatçı bilmem ne%47 veriyor rtaş onu da seneye kombine yenilemede kullanman için
yani sadece kombine yenilerken kullanabileceğin 4700 yerine 7000 cash istiyorsun
bunun adı fırsatçılık evet
ha şayet 7000e birine satıp o meblağın tamamı ile de storedan alışveriş yapacaksan buna sıcak bakabiliriz
aksi taktirde yaptığın fırsatçılık olarak hatırlanacak.
Tc olarak bende 2 kişi kayıtlı yani bir tane hakkım varsezon başı tcsini tanımlamadığın birine devir yapamıyorsun diye biliyorum
bu durumda renktaş qr kodunun görselini atmak suretiyle bileti satmış olacak
biz maça giderken fotomuza kadar bakan sözde güvenlik tayfa böyle qr girişlerini nasıl yakalayamıyor ben de onu anlamıyorum
sezon başı tcsini tanımlamadığın birine devir yapamıyorsun diye biliyorum
bu durumda renktaş qr kodunun görselini atmak suretiyle bileti satmış olacak
biz maça giderken fotomuza kadar bakan sözde güvenlik tayfa böyle qr girişlerini nasıl yakalayamıyor ben de onu anlamıyorum
ewt aynen öyle yapacak o da yasak
bi ilk başta elinde küçük telefon gibi makine olan görevliler bakıyor ki orda ekrandaki tiple karşısındaki tipe bakmaya kalksa ordaki sıra 10 saatte biter
bi de turnikede okutunca karşılaştırma fırsatları var ama onu yapmıyolar asıl orda yapmak lazım
malesef bu tip devirlere meydan hazırlıyorlar
Tc olarak bende 2 kişi kayıtlı yani bir tane hakkım var
Yani gönderdiğim kişiyi şifreli göndereceğim
Benim 3 hakkım var biri çocuğum biri eşimde bir tane hakkım vartamam da hacım onun süresi dolduğu için devir etme şansın yok diye biliyorum ?
eğer varsa nasıl yapıldığını söyle de kombinesi olan bir ağabeyim var arada ondan devir alıp gideyim maçlara