- 5 Şubat 2013
- 15.488
- 2.679
- 1.828
Maalesef bu ve fener maclarindan galibiyet beklemiyorum, cok eksik var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim 3 hakkım var biri çocuğum biri eşimde bir tane hakkım var
Süre olarak nasıl dolduğunu bilmiyorum bir tane hakkım var
Kardeş sen hayırdır ya fırsatçı bilmem ne
Ben 40 yaşında adamım 20 senelik kombine sahibi biriyim
Basket ve voleybol dahil
Ben bu tutarı alıyorum diyorum senin dediğin miktar lig için geçerli
Kibarlıktan anlamıyorsun sen galiba
Dün tüm retro formaları aldım ben
Yok onu alırsam bunu satarsam
ya kıbrıstan 5 karton elektronik sigara getir hallederiz diye satışa çıkar çıkmaz bilet devreden tipler var (hem de şahıstan devir değil direk kulüp satın almışsın gibi hesabına tanımlıyor) maalesef çökülmüş kulübün biletlerine bizzat kendim o şekil geldim bir maça
Renkdaş dediğim gibi bu yeni uygulama olduğu için bilmiyorumşöyle biliyrum hocam. Siz 1 kontejanı boş bıraktınız ama artık zamanında tc bildirmediğiniz herhangi birine (örneğin forumdan biri) bilet devri yapamıyorsunuz
ancak biletinizi illegal şekilde (qr kodunuzu atarak) maça girmesini sağlayabilrsiniz ki o da riskli bir iş güvenlik o kişinin siz fark edip almayabilir
benim bahsettiğim abi de sonradan tc ekleniyor diye bildiği için kimseyi yazmamıştı ama kulüp ağustos sonuna kadar mı ne izin veriyormuş , şimdi sadece kulübe devredebilirsiniz gelecek sezon indirim alarak
Hayri benim yazdıklarımı çarptırıyorsunBen de 10 yaşında değilim kardeş yaş yazmana gerek yok, fırsatçılık lafını sen kullandın ben de onun üzerine yazdım sana geri
Benim dediğim miktar CL için de geçerli hatta şimdi baktım orda da %47
Basket ve veleybol kombineniz olması taktire şayan lakin burda yaptığınız şey yasak, onu anlatmağa çalıştım. Saygılar
Hayri benim yazdıklarımı çarptırıyorsun
Fırsatçılık böyle olmaz
Neyse uzatmaya gerek yok
Hayri telefon numaramı alırsın whatsaptan veya ararsın konuşuruz yazışırız burda muhabbet böyle uzamasınHangisini çarpıttım üstat?
Hayri telefon numaramı alırsın whatsaptan veya ararsın konuşuruz yazışırız burda muhabbet böyle uzamasın
10 bin olan bileti ben altına veriyorsam fırsatçılık olmaz
Dahada altına veririm kardeşlerime sorun değil
Bu forumda 17 senelik üyeyim varmı benim problem açtığım bir olay
Ben küçük değilim iş sahibiyim beni soktuğun muhabbetten çıkmak istiyorum
Cafer güzellik yapalım dedik 50 tane film senaryosu yazıldıönder bey bileti bir öğrenci arkadaşımıza hediye etmeli ve mevzu son bulmalıdır
ihtiyacım yok reis locam varCafer güzellik yapalım dedik 50 tane film senaryosu yazıldı
Kulube devredeceğim
Bu dediğini kupa maçında sana yapacağım bana hatırlat
Hayri renkdaş rahatsızlık vermedinHayırlı işler rtaş
Muhabbetten çıkabilirsiniz tabi
GSCyi iskontolu bilet satacak kdr sevdiğinize göre bir üyeyle msjlaşmak hoşunuza gider diye düşünmüştüm meğer rahatsız etmişim, selamet ile kalın
Forumun bilinen en zengini sensin demek şu an. Zenginlerin hiç belli etmediği doğruymuş.ihtiyacım yok reis locam var
teşekkürler
Bu maci kazaninca ilk 24 garantileniyor zaten. Ilk hedef de oydu. Sonra lige odaklanmak lazim dayiYav bir Monako ile oynayacagiz. Obur 2 maç Ocak sonunda Şubat basinda filan