- 29 Ocak 2024
- 8.044
- 6.803
- 568
Kalan sağlardan çıkan 11 bu, en olacağı bu, osi iyileşirse o oynar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jacobs %100 sağlam mı?Kalan sağlardan çıkan 11 bu, en olacağı bu, osi iyileşirse o oynarEkli dosyayı görüntüle 308139
UmarımJacobs %100 sağlam mı?
yaw kardeşim sakat çıkıyor sakat sakatArada 6 gün var, bir zahmet yorulmasınlar ya.
Bırakalım maçı falan hentbola geçelim o vakityaw kardeşim sakat çıkıyor sakat sakat
Özel güvenlikler bir film çeviriyor herhalde. Hatta geçenlerde bunları çete halinde yapan birileri tespit edilip yakalanmıştı galiba.İllegal giriş oluyo zaten hep turnikelerin yanında engelli girişinin önünde bekleyenleri görüyorum hiç engelliye benzemiyolar. Her türlü 3 kağıt dönüyo gibi.
Böyle 1 düşünce olacağını sanmıyorumNolur salmayın şu maçı ya
50 sene sonra şlde başarıya ulaşabilecekken bi fb maçı için elimizin tersiyle itmeyelim
Başlarım son 16'sına filan. 1 puan alıp CL defteri kapanmalı artık. CL diye diye ligi vereceğiz. Sanki şampiyon olacağız. Önemli olan buraya katılmak, o da şampiyon olmaktan geçiyor.
E iyi kadro niye ağladık o kadar sakat çok diyeKalan sağlardan çıkan 11 bu, en olacağı bu, osi iyileşirse o oynarEkli dosyayı görüntüle 308139
Bu sezon iyi kadro kuruldu da, Icardı güven verse çok sorun yok aslında. Osi olmayınca korku dağları sarıyorE iyi kadro niye ağladık o kadar sakat çok diye

Beni asıl korkutan bu :/Bu sezon iyi kadro kuruldu da, Icardı güven verse çok sorun yok aslında. Osi olmayınca korku dağları sarıyor![]()
Gollü galibiyet bekliyorum 4-2
Her an çıkışını verebilirizbu kadar vizyonsuz birisinin anti okancı olması beni derin kedere sürükledi doğrusu
Fener maçında sallai de yok çöz bakalım sağ bek sorununuE iyi kadro niye ağladık o kadar sakat çok diye
ünyay ya da barışFener maçında sallai de yok çöz bakalım sağ bek sorununu