⚽ CL 25/26 H:5 | Galatasaray 0-1 Union SG | MS | 25 Kasım | TRT 1

Fena halde icerde yenildigimiz young boys macini hatirlatti gidisat.Bizim seviyede para harcayip topla bu kadar kotu olmak korkunc bi durum.

Ilk yari vasat bir futbol izledik, rakip cok iyi bir takim olmasada baya baya kalemize yüklenebiliyor, bizde dogru düzgün firsat yakalamadan ilk yariyi bitiridik, bu maci mutlaka almamiz gerek 1 puan bence yeterli olmayabilir, yedekte kimse yok ki girip katki saglasin

Takımı bu kadar eksiğe rağmen ben iyi gördüm biraz temkinli oynuyoruz açıkçası icardiyi de beğendim demekki düzenli oynasa halen iş var

Hem hamle sansimiz olmadigi icin hem de hafta sonu derbi den dolayi gücümüzü tamamen kullanmiyoruz kontrollü oynuyoruz

Gücümüz ekonomik kullanmak bence önemli en azindan mac sonuna kadar ayakta kalabiliriz

Ilkay bayagi kötü durum da cok basit pas hatalari yapti ve hucuma cikislarda da cok hantal kaldi topla dönüsleri falan bayagi etkilemis sakatlik süreci

1764095755544.webp

Hiçbir oyunumuz olmadığı için sahaya genç de süremiyoruz ayak uydursun

ilkay iyi organize edemedi takımı ,pas hataları yapmayıp 2 tehlikeli top atsa işler degısır

Calim atabilen adam yok takimda.. sane topu sola cekip duruyor tirt. Baris alper bir iki defa sansa bala gecti. Ilkay sarhos gibi dökülüyor

Bu kendi sahamozda kaybettigimiz toplar cok sakat. Uyurcan, Ilkay, Sane, Sara, Icardi yataktan yeni kalkmis gibiler.

ilkay da 10 dkdan sonra düştü daha hazır değil demek ki
takımda fark yaratan kimse yok en çok apoyu beğendim

Yunus ve Osimhen'in yaptığını sahadaki iki veteranımız Gündo ve Icardi ile yapma ihtimalimiz sıfır. Ön alan baskısı ve tempolarıyla fark yaratıyorlardı.

Gol atabileceğine dair sinyali kimse vermiyor.

Sane ve Barış'ın bir şeyler yapması lazım ama 65'den sonra pilimiz iyice bitecek gibi duruyor.

Rakip teknik olarak kötü ama ayıboğan fizikleri var. Bu maçı sadece zekamızla kazanabilir veya puan alabiliriz.

Üretemiyoruz ama oyuncularımız muhteşem mücadele ediyor.

Su mac böyle bitsin baska bir sey istemiyorum

Osi ve Lemina olmayinca anca bukadar iste

Her kornerde yorganı üstüme çekiyorum. Vuracaklarini biliyorum.

Geri
Üst Alt