⚽ CL 25/26 H:5 | Galatasaray 0-1 Union SG | MS | 25 Kasım | TRT 1

Bence iyi bir ilk yarıydı. Taç kullanmaya gidişimizden bile belli, özellikle eforumuzu son 20 dakikaya saklamaya çalışıyoruz çünkü rakibimiz ŞL'de attığı gollerin tamamını son 15 dakikada atmış. Adamlar son 15 dakika bastıracak, bize kontra şansı çok doğacak ve enerji lazım
Muhtemelen rölanti de bitirmeyi düşünüyor Okan maçı ama bu taksiksel kurgu ne bileyim pas yapamıyor takım ya enteresan geliyor bana. Hepi tek tek iyi pas veren adamlar, niye yapamıyolar anlamak güç.

Sara nın ilk geldiği dönemki performansında olmadığını biliyorum ancak bu maçta top ayağına gelince o topu kaybetmeyeceğine güvendiğiniz Sara dışında başka adam var mıydı sahada ? O kadar çöp muamalesi yapılmayı hak etmiyor bence

Sane & Ilkay

Ekli dosyalar

• davido-naija.gif
    davido-naija.gif
    611,1 KB · Görüntüleme: 23
3 puan hedefli maç sanırım Monaco olacak. sonrasında Atl ya da City'den 1 puan çıkarsa çıkar kafası ilk 24 hedef zaten.

Leminanın yokluğunu iliklerimize kadar hissediyoruz. Önde Osimhen Arkada Singo da olmayınca adamlar ilk yarı bizden iyi oynadı.

Sara topu alıp hemen ters yöne döneceğine topu 3 defa dürtüp tekrar kalabalığın içine pas atıyor. Kafayı yedirtiyor insana şunu yaptıkça
Reis adamdan olmayan yeteneği istiyoruz.
Yok abi bu adam onu yapamaz.Bunu yapmak için hadi hızlı değilsin ama o zaman top hakimiyetin olacak.Buda yoksa olmaz.Top ayağına geldimi kaptırdı kaptıracak hissi veriyor.

Bizim en büyük sorunumuzsırtı dönük top alıp dönen ne bileyim bir tane şöyle adamı geçip rakibin dengesini bozacak adam yok.
Güya iyi kadro var.güya 150 milyon harcadık..

Sara, Sane, İlkay ve İcardi acayip kötüler.
Sara bir gram sorumluluk almıyor. Mücadele de yok.

Sane sürekli top kaybı.

İlkay en kötüsü belki de takımın.

İcardi ye top 43. dakikada değdi sanki

Ben çok kötü futbol oynandığını düşünmüyorum.. Takımda Yakobs ve İlkay kötü durumda.. Bunun da sorumlusu Okan.. Senelerdir Yusuf Demir gibi adamı havaya kadroda tutuyor.. Yedeklerde hiç iş yok.. Versinler yetkiyi Scout ekibine alsınlar geleceği parlak yedekler..

Yusuf Demirler - Ahmet Kutucular , Berkanlar vs.. bu adamlara yol verilmesi lazım..

Bu benimde gözüme çarptı, bu sene erken form düşmeye başladı ve milli takım dönüşleri bu sene yaramıyor bize.
Durmadan aynı 11 oynaması buna neden oldu. Geçen senede belli bir dönemde düşmüştük. Birde sahamızda çıkamıyoruz. Yavaş oynuyoruz. Yedegimiz bile yok

Tam 1-0 bitecek maç havası var kim atarsa kazanir
Maç ortada biz akan oyundan onlar duran toptan gol kovaliyor.

Hücum etmek yerine bir kaç pozisyonda korner kovaladilar duran topa yıkmak istiyorlar dikkat etmek lazım

Heriflerin kalecisi abuk subuk acikta duruyor devamli.

Defanslari hataya acik. Ama duzgun hucum yapmiyoruz. Surekli geride bir seyler ve salak bir pasla kaybediyoruz topu.

Adamlar kosuyor devamli beceriksizler biraz ama 80 kere sallai torreira ile stoper/ugurcan pasi izledik. Bi sacmaliga firsat vercez bu gidisle adamlara.
Cok eksigiz, ben normal karsiliyorum bu durumu. Icardi'nin etkisi 0 macta. Onu da hesaba kat. Bir de muthis onemli derbi var. Yedegimiz de yok, yorulmamak icin tempo da yapmiyoruz.

Su macta alinacak beraberlik altin degerinde.

Geri
Üst Alt