⚽ CL 25/26 H:5 | Galatasaray 0-1 Union SG | MS | 25 Kasım | TRT 1

Seyirci uyanıp, takimi canlandırmalı. 1 gol bulup üstüne yatmamız lazım.

Cok eksigiz, ben normal karsiliyorum bu durumu. Icardi'nin etkisi 0 macta. Onu da hesaba kat. Bir de muthis onemli derbi var. Yedegimiz de yok, yorulmamak icin tempo da yapmiyoruz.

Su macta alinacak beraberlik altin degerinde.
Orasi oylede fener macinin beraberligine daha okeyim bu mac fiksturdeki en kolay mac. 12 puani al gec. İcardi etkisi 0, 1 tane pas denedi saneye baslarda o kadar. Ama icardiye gelene kadar top yapamiyoruz. Stoper sallai torreirada 3 dk donuyor top.

Jakobs baris tarfindan nadiren gidiyoruz. Orda da baris topa bastigi anda yakinda kimse yok

Herifler kotu, sadece cok kosuyorlar ve uzunlarina guveniyorlar korner zorlayip

Dedigim gibi Icardi birsey yaparsa aliriz ancak bu maci.

Full kadro olsaydik ezmistik

İlkayda hazır değil ne yazikki. İcardide çok hareketli değil. Umarım tahamwn dusmeyiz.

Saneyi biz kullanamıyoruz adam öyle alismamis. Verkaclara alismis. Sanede öyle formda değil o baska. Yedeğe geçer bu gidişle dicem yedek yok

Sara hayaleti takımı eksik oynatıyor
İcardi hiç yok
İlkay bugün gününde değil
Jakobs sakat belli gidemiyor

Buna rağmen golde atabilirdik, 10 dk Sarayı izleyin topsuz oyunda hiç yok, sürekli saklanıyor, sıfır sorumluluk.

değişiklik yapamıyoruz bari barışla sane yer değiştirse 10 dk farklı bişey denemiş oluruz

Osimhen ve Lemina'nın eksikliği direkt Haaland ve Rodri'siz City tadı veriyor takım

Baslarim fenerine yaw. Mac.6 gun sonra..iki gun izin verirsin dinlenirler. Hem ligde daha 20 mac var ondan sonra. Hayret bi sey.

lk yarıda Galatasaray’ın en iyisi Davinson Sanchez oldu.
1764096118159.webp

Bu maçı alacağız inanın

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

valla eksiğe rağmen iyiyiz ona katılıyorum ancak rakip çok çok çok çok kötü takım öyle böyle değil , tam bir mallar ordusu o yüzden bunlara karşı 1 puan da üzer beni.Bodo olsa aynı düşünmezdim ama baya bok gibi bir takım bunlar

Yarısı yok abi takımın üstüne eklenen yorgunlukla birlikte çok normal bi oyun var şuanda

Geri
Üst Alt