⚽ CL 25/26 H:5 | Galatasaray 0-1 Union SG | MS | 25 Kasım | TRT 1

4 senede amele saldırı dışında taktik geliştiremeyen adam mı olur olm.

Hayır bunu taktik belirleyip sane denilen elemanla 6 ay neyi konuştunuz bunda bir hata var demediniz mi lan. 12 milyon para alıyor bu adam 12 milyon

Banko gördüğümüz maçı kaybettik ajax yada liverpool galibiyetinin önemi kalmadı. Bence biz son 24 e felan da kalamayız

Yedeğin yok, oyuncuların yaşlı olunca bu skora dua etmek lazım. Daha kötü de olabilirdi.
Bu kadroya ‘yeter’ diyen kim varsa Allah belasını versin. Şampiyonlar Ligi oynuyorsunuz be!
Yedekten oyuna sokacağın oyuncu yok. Zaten sokmuyorsun da… Demek ki güvenmiyorsun.
O zaman neden kadroda? Kadroda olan her oyuncuna şans vereceksin. Yeterli değillerse o zaman neden listedeler?

Okan Efendi'nin hocalık yapacağı bir maç daha hüsranla sona erdi

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayır, Avrupa'yı hedef belirliyorsun ama kadro planlaman çok kötü. Kaleye yerli kaleci alıyorsun ama yabancı kontenjanını kullanmıyorsun. Olm yokmuydu Afrikada 1-2 tane aç, genç scout transferi? Hafif kontratlar yapardın, olmadı çıkartırdın elinden devre arası. Şu yedek kulübesi'nin hali nedir arkadaş? Dalgamı geçiyorsunuz bizimle? Lig'de de şampiyon olamazsın çünkü rakibin her hafta ittiriliyor, eee ona da sesini çıkartamıyorsun. Boş işler.

8-16k bilet parası verenler şu an stadyumdan nasıl dönüyor acaba

yalnız bizde de oyun namına hiç bir şey yok yav

tamamen bireysel üretim
ya da rakibe baskıyla hata yaptırma

gs sosyal medya fenomenleri kabul etmiyor ama bu takımın yerleşik hücumda yapabildiği hiçbir şey yok

Geçen sene de böyle olmuştu uefa avrupa liginde çok rahat giderken saçma sapan puanlar kaybedip ilk 8 e giremedik bu sefer son 24 e de kalamayiz

Açıkcası puan kaybına garanti gözüyle bakıyodum o yüzden pek sarsılmadım. Keşke 1 puan alabilseydik ama kadronun mevcut durumunda pek suç da bulamıyorum. Fazla takılmadan önümüze bakmamız lazım. Kalan 3 maçta alınacak 1 puan yeterli olacak ilk 24 için.

Tutturmuşlar Galatasaray Avrupa'da her türlü mücadele eder, 2000 bahanesi öne sürülüyor bunu öne sürenler açıp orta saha rotasyonunu saysa ağzının salyası akar.

Bu takımın rotasyonu yok vizyonsuzlukta vizyonsuzluk gerçeklerle pembe rüya arasındaki ince çizgi.
Reis kime ne anlatıyorsun.
Okan buruk ve bu çapsız yönetim yatıp kalkıp dua etsinler bu takımın başında oldukları için.Hiçbir fark yarattıkları yok.
Bu takım biraz doğru yönetilse neler yapacak neler ama ilşte yok arkadaş yok iş bilmezllk paçalardan akıyor.

Bu sahada haklarını aramaktan aciz pısırık takımın büyük başarılara imza atması zaten imkansız.
Osimen falan bizim neyimize yahu.

Hakem olacak yavşak bize iki tane ayağa basmadan sarı gösterdi ya la. Hem de birinde doğru dürüst temas bile yoktu ve kırmızıya dönüştü. İnanılmaz bi herifti.
Bundan başka birşey konuşmasın Okan maç sonunda. Ciddiyim.

2 puan alırsak 24e gireriz bence ama hiç gerek yok elenelim lige konsantre olalım yoksa ligte gdecek

Zaten eleneceğiz bu kadro yapısıyla. Ama ligi de verebiliriz bu gidişle çünkü kulübün haklarını korayacak bir yönetim yok ve lig maçlarını bugünkü operasyon çocuğundan daha beterleri yönetiyorlar.

''Ossung. Sezonda 3-5 maç kadro zaafiyeti yaşarız diye, kadroyu nitelik ve nicelik olarak geniş tutup da körün taşı bellediği gibi, belli sayıdaki as oyuncuları gebertene dek sahada tutmayayım mı yani?!''

Hayır, Avrupa'yı hedef belirliyorsun ama kadro planlaman çok kötü. Kaleye yerli kaleci alıyorsun ama yabancı kontenjanını kullanmıyorsun. Olm yokmuydu Afrikada 1-2 tane aç, genç scout transferi? Hafif kontratlar yapardın, olmadı çıkartırdın elinden devre arası. Şu yedek kulübesi'nin hali nedir arkadaş? Dalgamı geçiyorsunuz bizimle? Lig'de de şampiyon olamazsın çünkü rakibin her hafta ittiriliyor, eee ona da sesini çıkartamıyorsun. Boş işler.
scout şefimiz hazreti emre utkucan’ın vahiyleri oraya ulaşmıyor

Geri
Üst Alt