⚽ CL 25/26 H:5 | Galatasaray 0-1 Union SG | MS | 25 Kasım | TRT 1

Bu onun bunun çocuğu hakem hakkında resmi açıklama yapmayan kulübün de ta.

fenere çok kötü yakalandık lan. Nasıl izleyeceğim bilmiyorum o maçı

Yıllar geçti yine sağ beksiz, sol beksiz kaldık en önemli maçlarda. Şu takımın bek hastalığı kronik. Şu an dünyanın en iyi beklerini getir yine beksiz kalırız. Lanetlibu bekler.

Geçen senenin aynısı,

Avrupa ligine çok iyi başladık, saçma sapan sakatlıklar cezalar fiziksel çöküş derken kendimizi ilk 8’in dışında bulduk.

Olayın osimhenle alakası yok şu takımda eşi benzeri olmayan tek oyuncu mertensdi o gitti
Bir tek yunus kaldı oda gidince dagildik.
Geçen sene osimhen varken yunus gidince yine kaleye gidemiyorduk.
Bugün osimhende olsa yenemezdik
okan hoca oynamak istedigi oyunu biliyor ama nasıl oyuncularla oynanması gerektigini bencede 4 senedir tam cözemedi
nasıl ortasaha lazım nasıl kanat nasıl bek lazım bilemiyor
mertens gibi ön alan baskısı yapan adamın yerını dolduramadık
gecen yıl o bölgede 2.yarı sara oynadı ama ozaman duran toplar sayesınde yırttık cogu zaman
hoca yanındaki fenerli dahil tüm ekibi göndermeli

Gidin simdi milli takimlariniza. Ulan hakem sanada ne demeli, ugurcana ayaga basmaya ikinci saridan adami atma o gelsin golü atsin. Gügün ancak 18lik ardaya yetiyor, o ugurcan basildigi kadar basmadi bile herif ayagina ama kendini atmayi bilecen tabiki sniperden vurulmus gibi.

Herkes çok kötüydü bugün. Oyuncusundan hocasına, hatta taraftar da çok suskundu. Öyle gelene geçene atmosfer nasıldı, hedef ilk 8 mi diye soracağımıza biraz kendi işimize bakmamız lazımdı, olmadı. Çok çabuk hayal kurup çok çabuk moral bozuyoruz.

Bu kadar eksik yakalanmasaydık yenerdik. İlkay hazır olmadığını çok belli etti. Sane iyi gününde değildi. Nasıl ki Liverpoolu yeniyoruz bu tarz beklenmedik mağlubiyetler de olacak.

Her ne olursa olsun bu turnuvada zaten max 1 tur daha gideceğiz. O yüzden ilk 24e kendimizi attığımız sürece sorun yok.

İlkay çıkıp Çağrı'yı alsaydık bari zaten şişirmece oynuyoruz dimi

Ben ispanyol hakemler kadar adi insanlar görmedim. Hakemlik mesleğinin en dip noktası bu milletten şerefsizler

Monacodan 1 puan da yetmeyebilir zira son iki maç yenilebiliriz biri atletico biri m.city geçen sezon 11 puan alan 24 e kaldı şu maç şu şartlarda 1 puan harika olacaktı yazık oldu

Zaten eleneceğiz bu kadro yapısıyla. Ama ligi de verebiliriz bu gidişle çünkü kulübün haklarını korayacak bir yönetim yok ve lig maçlarını bugünkü operasyon çocuğundan daha beterleri yönetiyorlar.
bizim ligteki en kötü hakemden bile kötü bugunkü hakem bizim ligtekiler iyi kötü bizim lehede calıyor
bu herif tamamen rakibe calıstı yasin kol zorbay filan bunun yanında süper kalır

Geri
Üst Alt