⚽ CL 25/26 H:5 | Galatasaray 0-1 Union SG | MS | 25 Kasım | TRT 1

Hakem olacak yavşak bize iki tane ayağa basmadan sarı gösterdi ya la. Hem de birinde doğru dürüst temas bile yoktu ve kırmızıya dönüştü. İnanılmaz bi herifti.
Bundan başka birşey konuşmasın Okan maç sonunda. Ciddiyim.
Ugurcanin ayagina basan 2 dk. Sonra golü atti. Sonra hocasi hemen cikardi. Bukadar kalesce bi oyun yasadik. En azindan berabere bitebilirdi. Onlarda birsey oynamadi.

O zaman nıye 150 m euro para harcıyoruz. Her sene Eylül Ekim Avrupa kupası hedefleri Aralık Ocak boşverin lig daha önemli. Bu takım Usg ye kendi evinde yenılmeyecek.
yenilmeyecek tabiki ona göre bir oyun anlasıyla cıkacan gerekirse full kapanacan 1 puanı alacan
ama gercek su esas hedefimiz sampiyonluk bizim onu almazsak rakibi tv den izleriz

net söylüyorum, milli takimda sebepsiz sakatlanan adama ceza verilmesi lazim!!!
sen kulüpten 20m al yilda, git kiytirik milli takimda kicini yirt 2. defa sakat dön! yok yaaaa ozaman herkes yatsin sene boyu yilligini alsin sakatlan gel yine yat!!!

İşin kötü yanı şu Osimhen & Lemina ve Singo olsa şu maçı kazanacağımıza %100 eminim, rakip rezalet Şampiyonlar Ligi seviyesinde olmaması gereken bir rakip. Sahaya çıkaranbileceğimiz 11 tane adam kalmıştı elimizde, 9-10 tane de eksiğimiz olan dönemde denk geldi şu rezalet takım. Zoruma giden bu sadece

Geçen yılın hikayesi geri döndü, yine kasım yine dagılmıs bir takım. Her sene aynı donemde sakat ve eksik olması tesaduf degil. Sadece belli oyuncular üzerine kurulmuş bir oyun ve aşırı dar bir rotasyon olunca sonucu bu oluyor.
Stoperde yedek gerçek tek stoper Arda ve 18 yaşında , Kaan Ayhan ve Metehan yedek olacak seviyede değil. Zaten sol stoper yedeğin hiç yok.
6-8 numarada 3 tane oyuncun var birisi surekli sakatlanıyor diğeri sürekli formsuz yedeği olabilecek adam Galatasaray'ı bırak super ligde bir takımda oynaması mucize olan Berkan
10 ve kanat forvet olarak 3 pozisyon için 5 oyuncun var birisi 35 yaşında birisi sağ bek yedeği
forvette birisi futbolu geçen sene bırakmış bir önüme atın ben gol atıp trip atayım var diğeri de milli takımdı vs derken hayatında zaten 30 maç üstü oynamamış
Bu takımın patlamama ihtimali yoktu burada patladı. Fener maçında bir de salai yok. Lemina ve Osimhen dönmüyorsa o maçı izlemeye gerek bile yok.
Bu durum tamamen Okan Buruk'un fazla oyuncuyu yönetme cesareti olmamasının sonucudur. Şu an 23 yaş altı bir forvet, bir ortasaha ya da kanat forvet olsa şu maçı farklı kazanırdık.

okan hoca ve özellıkle oyuncular iyi özeleştiri yaparlarsa fener macından puan alırız

Şu maç ilerleyen zamanda hocanın dilinden düşmeyen Tottenham maçı gibi olmalı. Yanlış kadro planlaması bu durumlara düşürüyor işte. Mesela Ahmed bugün oyuna girmediyse neden orada duruyor anlamış değilim.

Geçen yılın hikayesi geri döndü, yine kasım yine dagılmıs bir takım. Her sene aynı donemde sakat ve eksik olması tesaduf degil. Sadece belli oyuncular üzerine kurulmuş bir oyun ve aşırı dar bir rotasyon olunca sonucu bu oluyor.
Stoperde yedek gerçek tek stoper Arda ve 18 yaşında , Kaan Ayhan ve Metehan yedek olacak seviyede değil. Zaten sol stoper yedeğin hiç yok.
6-8 numarada 3 tane oyuncun var birisi surekli sakatlanıyor diğeri sürekli formsuz yedeği olabilecek adam Galatasaray'ı bırak super ligde bir takımda oynaması mucize olan Berkan
10 ve kanat forvet olarak 3 pozisyon için 5 oyuncun var birisi 35 yaşında birisi sağ bek yedeği
forvette birisi futbolu geçen sene bırakmış bir önüme atın ben gol atıp trip atayım var diğeri de milli takımdı vs derken hayatında zaten 30 maç üstü oynamamış
Bu takımın patlamama ihtimali yoktu burada patladı. Fener maçında bir de salai yok. Lemina ve Osimhen dönmüyorsa o maçı izlemeye gerek bile yok.
Bu durum tamamen Okan Buruk'un fazla oyuncuyu yönetme cesareti olmamasının sonucudur. Şu an 23 yaş altı bir forvet, bir ortasaha ya da kanat forvet olsa şu maçı farklı kazanırdık.

Geçen sene Az Alkmaar deplasmanına yarım yamalak kadroyla çıkmıştık.

Aynısı oldu. Yenmemiz gereken maçlar gitti.

Sane'nin yetenekleri çalınmış uzaylılar tarafından
İlkay yoktu bugün
Sallai bu takimda anca yedek olur
Icardi devre arası gitmi ya da sözlesmesi uzatılmamalı
Okan istifa
Yönetim istifa

Ugurcanin ayagina basan 2 dk. Sonra golü atti. Sonra hocasi hemen cikardi. Bukadar kalesce bi oyun yasadik. En azindan berabere bitebilirdi. Onlarda birsey oynamadi.

Bu olayları zaten konuşmuş gelmişler çok belli
Ya da hep böylelerdir muhtemelen
Golden hemen sonra yere yatmalar fauller itirazlar başladı
Sırf soğutup bizi oyundan düşürmek için çok bilinçliydi
Hakem de çanak tuttu, hem soğuduk hem sinir olduk
En çok da böyle takımları sevindirince ainir okuyorum ben

Geri
Üst Alt