⚽ CL 25/26 H:5 | Galatasaray 0-1 Union SG | MS | 25 Kasım | TRT 1

36 milyon euro ya kaç topcu alinirdi rotasyon için ?
Gunay kalsaydi birde yabanci (onana gibi birini kiralasak) kaleci alsaydik ne olurdu yani ? Hic mi kafaniz calismiyor

bugün kazımcan olsa cidden asisti falan vardı o derece adam yok

Maalesef Avurpa liginin aynı tarihte gittiği gibi sampiyonlar ligi de bugun gitti. Bundan sonra puan alamayız. Zaten tek hedef maç Monaco var, o da deplasman.
Ligde de Fenere liderliği verdiğimiz an ite kaka elinde tutar zaten bir şekilde kazanıyorlar.

yenildigimiz takimlar da berbat takimlar
frankfurt ve daha kötüsü usg
bu maclardan birer puan cikarsan yeterdi

Şu an sahada icardi harici yedek olan adam göremiyorum.
Bizim sorunumuz yedekler falan değil.Bizim sorunumuz ilk 11 de.orta sahalar kağnı gibi.Kanatlar verimsiz.Beklerin hücum yönünde katkıları sıfır.Birde saha yerleşimi kötü olunca oyunu iyileştiremiyoruz.

Rakip bence kötü.İlerideki adam tam bir kazma.Sadece fizik var.Sadece iyi alan kapatıyorlar.Ligdede bunu yapabilen çok takım var.
kocaelispor bunlardan daha iyi oynadi
samsun gelse su an bizi tokatlar katiliyorum

USG'liler ayağa basmaya bozmaya gelmiş, hakem de gayet çanak tuttu, o. ispanyol.

Bizim takım da revirsaray olunca, pisi pisine yenildik.

Su mac ozelinde konusun. Eksik kadroyla su maca cikmissin, cikardigin topcularin yarisi da kaleci dahil sahada uyur gezer gibi dolaniyor. Hakem yapmasi gerekeni yaomadi hadi onu da gectim de uc kisi bi topu cikaramadilar atilmasi gereken hiyardan bi gol yedik. Bi tame de direge vurduklari top var. Baska be yapti rakip bizi sinir etmekten baska? Su yarim kadromuza sadece top oynatmayip.araya bi tane sikistirarak galip geldiler. Bunu da ancak fener maclarinda goruruz. Herifler cansiperhane daldilar hwr topa. Yine bir iki sans bulduk. Olmadi ne yapalim. Ben de cok kizdim Sane'ye, Ilkay'a falan da olmadi iste. Kashar hakem, kashar rakip.

Kadro dar, antrenmanlar kotu falan uzun donem sorunlari. Ama bu aksamin bahanesi veya nedeni degil. Rakip tam kadro olsan da boyle sinir edecekti bizi.

Biz kendimizin
Hakem bizim fişimizi çekti

Sinirden evi dağıttım.

Şerefsizler haftasonu bundan daha da büyük adiler ile oynayacağız.
Reis benimde elim ayağım titriyor.
Peki sahadakiler ne yapıyor.
Ulan 5-0 yenil kızarsam adam değilliim.Ama şu sahada şu şerefsşz hakeme nasıl tepki vermezsin.Yemin ederim bir taraftar olarak umrumda değil hiçbirisi.
Şerefsiz şikecilerin maçlarını izlesinler sahada nasılda haklarını arıyorlar.

Yok bşzim oyuncular iki maç iyi oynayınca çok güzel zam isterler.

Okan buruk ve bu çapsız yönetim devre arasında transfer falan yapmamalı.Defolup gitmelidir bunlar.

Geri
Üst Alt