⚽ CL 25/26 H:5 | Galatasaray 0-1 Union SG | MS | 25 Kasım | TRT 1

Bütün kazandigimiz cl maclarini savasarak kazandik. Gram futbol yok. Ne savunma arkasina adam kacirma var ne verkacla savunmayi gecme var. Hicbirsey yok futbol adina. Her mac okadar efor sarf ediliyorki illaki sakat veriyorsun. Biraz futbol oynasak topu ve ralkibi kostursak isler farkli olacak. Ama yok iste.

avrupa maçları tutarsızlık kabul etmez.. yine elen liv yendim diye senelerce avunursun.. içerde bu takımı yenemezsen ajax o bu çöp oldu..

Okan Buruk: "Bugün maçın temposunu doğru oynamak çok önemli olacak. Gereksiz yere kendimizi yormamamız gerekiyor."

Okan hoca pek öyle ciddiyetinde değil gibi heis

Okan hocanın -benim anladığım- orada kast ettiği şey takımın pilinin 60'da bitmemesi lazım. Zaten öyle de oldu. Bence problem tempo değildi. Aşırı kapanan takımları açmakta sıkıntı çekiyoruz. Bunun nedeni ise ribaundları alamamamız. Sebebi de Osi-Yunus-Mertens gibi müthiş şok press yapan oyuncuların olmaması. Lemina olmayınca Torreira da öne şok presse gidemedi.

Ilk yari fişi cekebilecek durumdayken, boş yere kendimizi panige strese sokup gittik salak gibi rakibi motive edip kendi ellerimizle maci verdik. Böyle sacma bir oyun anlayisi olamaz. Liverpoola felan böyle panik atak gecirmediniz. Sakin kalsak cok rahat alacaktik maci bence.

geçen sene avrupa ligi maçlarına bir bak o zaman ne demek istediğimi anlarsın.

Kesin kazanman gereken maçları veriyorsan o dönem senden bir halt olmayacak demektir.

Geçen sezon Avrupa’da ilk 4 maç 10 puan aldık sonraki 4 maçtan yanlış hatırlamıyorsam 3 çıktı. Fikstür de kaymak gibiydi.

Okan hocanın -benim anladığım- orada kast ettiği şey takımın pilinin 60'da bitmemesi lazım. Zaten öyle de oldu. Bence problem tempo değildi. Aşırı kapanan takımları açmakta sıkıntı çekiyoruz. Bunun nedeni ise ribaundları alamamamız. Sebebi de Osi-Yunus-Mertens gibi müthiş şok press yapan oyuncuların olmaması. Lemina olmayınca Torreira da öne şok presse gidemedi.
Yediğimiz gol çok üzdü şahsen beni. Bu kadar basit goller yakışmıyor, orada sallai sola geçti, arda apo ikili falan oldu tam bundan gol yedik. Belki 352 yapabilir, Apo-Davi-Arda deneyebilirdi.
Yaptığı değişiklik golu de yedirdi ama yapacak bir şey yok

Bütün kazandigimiz cl maclarini savasarak kazandik. Gram futbol yok. Ne savunma arkasina adam kacirma var ne verkacla savunmayi gecme var. Hicbirsey yok futbol adina. Her mac okadar efor sard ediliyorki illaki sakat veriyorsun. Biraz futbol oynasak topu ve ralkibi kostursak isler farkli olacak. Ama yok iste.

Sonunda benim gibi düşünen birilerini bulabildim
Bugün ilk yarı kadrosu fena bir kadro değildi
Ama tek yaptığımız “ver Barışa zorlasın”dan öteye gidemedi
Oynatılan futbol manyak koşmaya, karşıdakinin enerjisini tüketmeye ve bireysel yeteneğe dayalı tamamen

Mevcut şartlarda ilk 8 gerçekçi değildi ben bu maçta 1 puan alıp ilk 24'ü tamamen garantilemenin çok iyi olacağını düşünüyordum ama olmadı. Aslında 1 puanı alabilecek kadar oynadık ama her zamanki gibi Avrupa'daki basit gol yeme geleneğimizi sürdürdük. Halı saha golü yemeyi çok seviyoruz ŞL'de yani şu saçma golü yemesen 0-0'a bağlardın adamların başka pozisyonu yoktu. Maçın dışında bu sakatlık olayından iğrelti geldi saçma sapan Milli maçlar için en değerli oyuncumuzu 2 ŞL maçında oynatamadık, Osimhen 2 maçtada oynasa belki de şu anda ŞL lideriydik.

Kesin kazanman gereken maçları veriyorsan o dönem senden bir halt olmayacak demektir.

Geçen sezon Avrupa’da ilk 4 maç 10 puan aldık sonraki 4 maçtan yanlış hatırlamıyorsam 3 çıktı. Fikstür de kaymak gibiydi.
Aynen bunu demek istiyorum. bundan sonra madrid ve cityden puan almamız imkansız. Bir Monaco deplasmanı var oradan da bir puan bile muamma. Sorun sadece sakatlık değil, oyun da düşerek gidiyor.

Sonunda benim gibi düşünen birilerini bulabildim
Bugün ilk yarı kadrosu fena bir kadro değildi
Ama tek yaptığımız “ver Barışa zorlasın”dan öteye gidemedi
Oynatılan futbol manyak koşmaya, karşıdakinin enerjisini tüketmeye ve bireysel yeteneğe dayalı tamamen
Saneye kizan var birde, adam ne yapsin orta sahadan birseymi geliyor. Milli takimda kimmich gibi adam var hep derine top atip sanenin hizindan yararlaniyorlar. Burda sane top alacakta kendisi hazirlayacakta. Ohoooo.

En basit anlatımıyla 2 sıradan atacağı adamı atmadı o adam gol attı faul olmayan pozisyonda bizim oyuncuyu attı
Maç öncesinde bahsettiğim gibi karşıdaki takım genç ve kenardan girecek oyuncuları var
Biz de sakatlık ve transfer plansızlığı bu maçı bugün bu duruma getirdi
Hakem ortada bile kalsaydı rakip 10 kişi 30 dakika süre vardı ve maç hala 0-0 di
Avuntu değil gerçek bu

O bakımdan İlkay çok silikti bence
Sane de hep çok uzakta buluşmak zorunda kaldı
Sara yine diğer tarafta sorumluluk almaya çalıştı
Ama İlkay ne kendi oynadı ne Sane’yi oynatabildi

Böyle sokuk rakipler olunca da illa aptal saptal bir hakem bulup getiriyorlar

Herif göre göre ayağa basıyor sarıyı verse bambaşka maç olacak

Geri
Üst Alt