⚽ CL 25/26 H:5 | Galatasaray 0-1 Union SG | MS | 25 Kasım | TRT 1

Rotasyona 2-3 tane saglam oyuncu eklesen ne olacak ki? Teknik ekip bundan faydalanabiliyor mu? Sadece cok basit bir soru? Arda yazin parlayan isimlerdendi. Ligin ilk maclarinda rahat galibiyetler elde ettigimiz maclar oldu. Teknik ekip bu cocuga dogru duzgun dakika şansı verdi mi?

Sen bu ekibin eline 18 tane muhtesem oyuncu da versen yine faydalanamaz hepsinden. Cunku bu da bir teknik ekip mahareti.

USG maçından 3 puanla ayrılırsın, turu garantilersin mesala? Dün son 10 yılda gelmiş geçmiş hangi bizde oynayan forveti koysaydın gol atardın, o kadar rezil bir takıma karşı oynuyorduk yani.

puh allah kahretsin eşleştiğimiz takımlar içinde en kötüsü USG idi, şl seviyesinde bile değildi

maç başlayınca bunlar beklediğimden daha kötüymüş beraberlik alırız en azından dedim onu da beceremediler

Sorun çok net belli:İCARDİ!!!
Sezon başından beri oynadığımız oyunlarda ya İcardi tek forveti ya da İcardi'yi oynatmak adına orta sahayı boşaltarak en kötü maçları oynadık. (Alanya, Kocaeli, Frankfurt,USG..)

3'lü orta saha ve Osimhen ile çıktığımız maçlarda en azından başa baş oyun ve skor vardı. İcardi'yi oynatmak adına hem orta saha rotasyonunu işin içine sokamadık hem de geride oynayanlara aşırı yük bindirerek sakatlığa davetiye çıkardık. Normalde sayısal olarak yeterli bir kadro var ama İcardi ile hep bir eksik kalacağız. Gençler, Eyüp gibi takımlara karşı gol atacak diye adam tutulmaz, yerine daha atletik ve dinamik bir forvet hatta bir de kanat forvet lâzım.

Ben iyimser de değilim karamsar da. Normal bakış açısı bu olmalı. Ben “ahhh öldük bittik, her şey bitti” demem. Eminim Frankfurt maçından sonra da aynı tepkiler verilmiştir. Sonra 9 puana çıkınca da “İlk 8 hedefimiz olabilir” diyen tayfa çıktı. Şimdi şartlar gereği mağlup olunca da “Elendik”çiler geri geldi. Herkes komedi 😃
O senin yaptıgın bence fikir belirtmemek oluyor Her turlu haklı cıkacagın birşey sonuçta :). Tercih senin tabiki de hiç bir fikrin yoksa yazmanın da anlamı yok sanki. Amaç bir çıkarımda bulunmak buraya yazarken fikir paylaşıp fikir almak. Yoksa herşey zaten olacagına varır ve her ihtimal gerçekleşmediği sürece geçerlidir.
Benim yaptığım önceki olan şeylerden bir tahmin yürütmek doğru çıkmasını da emin ol hiç istemiyorum.
Yalnız bence Okan Buruk da senin gibi bakıyor :) ne olumlu ne olumsuz sadece bakıyor yani. Yoksa takımındaki oyuncuların geçmiş yıllardaki yıllık maç sayısına baksa, kaç tane 11 oynayabilecek adamı olduguna baksa, elindeki yedek forvetin mevcut oyununa ne kadar uyduğuna baksa böyle bir sonuçla karşılaşmazdık :).

O senin yaptıgın bence fikir belirtmemek oluyor Her turlu haklı cıkacagın birşey sonuçta :). Tercih senin tabiki de hiç bir fikrin yoksa yazmanın da anlamı yok sanki. Amaç bir çıkarımda bulunmak buraya yazarken fikir paylaşıp fikir almak. Yoksa herşey zaten olacagına varır ve her ihtimal gerçekleşmediği sürece geçerlidir.
Benim yaptığım önceki olan şeylerden bir tahmin yürütmek doğru çıkmasını da emin ol hiç istemiyorum.
Yalnız bence Okan Buruk da senin gibi bakıyor :) ne olumlu ne olumsuz sadece bakıyor yani. Yoksa takımındaki oyuncuların geçmiş yıllardaki yıllık maç sayısına baksa, kaç tane 11 oynayabilecek adamı olduguna baksa, elindeki yedek forvetin mevcut oyununa ne kadar uyduğuna baksa böyle bir sonuçla karşılaşmazdık :).
“Bitti, her şey bitti. İlk 24 de gitti” düşüncesindeysen analiz kasmana gerek de yok bence.

İlk 24 te ki rakibine evinde 3 puan veriyorsun. Ben geçen de dedim @Deniz Zorlu yok artık dedi kalan maçlarda Usg de dahil 0 çekebiliriz. Bu senenin Kiev i de Usg olabilir.

Hocaya deselerdi hocam berabere bitsin hiç sahaya çıkmayın, ağzından bal damlıyor der kabul ederdi. Maçı yeneriz algısı hiç oluşmadı. Hep bari berabere bitse ile 90 dakika bitti. Ki Usg oyuncuları hepsi kazma

Gerçekten çok çok önemli bir fırsatı teptik yani kazansan 12 puan olacaksın bu geceki maçların bitiminde haftayı 6 ya da 7.sirada kapatacaksın ve sadece 3 maç var.. Bir sonraki maç deplasmanda monaco ile ve 4 maçtır kaybediyorlar yenilmeyecek takım değil lemina,osimhen,yunus gibi adamların büyük ihtimalle o maçta olacaklar..15 yapıp a.madrid ile final maçına çıkabilirdik..Osimhen bile değil sadece lemina ve yunus bile olsa dün kazanabilirdik..Çok yazık oldu

İlk 8 iddiamız kazansak ciddi ciddi vardı ve olsa play off suz direk 2.turdaydik,kartlar temizleniyor,üstüne alt taraftan nispeten daha kolay bir rakip çekip çeyrek final kapısını acacaktik..

Şimdi işin yoksa ilk 24 yap,2 de play off maçı oyna ki kartlar play off a taşınıyor o maçta önemli oyuncularımız cezalı da olabilir o takımı eleyebilirsen üst taraftan hangi baba takıma elenecegini bekle..

Hocaya deselerdi hocam berabere bitsin hiç sahaya çıkmayın, ağzından bal damlıyor der kabul ederdi. Maçı yeneriz algısı hiç oluşmadı. Hep bari berabere bitse ile 90 dakika bitti. Ki Usg oyuncuları hepsi kazma

Hay bin yaşa
Toreira, Davinson, Abdül isyan modundaydılar
Sara da gayretliydi
Bunlar haricindekileri “yeauvv eksiğiz zaten, rezillik olmadan bitsin” havasında gördüm maç boyu

“Bitti, her şey bitti. İlk 24 de gitti” düşüncesindeysen analiz kasmana gerek de yok bence.
kasma derken 9 yasında olmadıgım icin birseyleri kasmıyorum. Yazdıklarım seni kastıysa kusura bakma. Hoslanmıyorsan da okumaz gecersin. İlk 24 gitti mi gitmedimi 3 maç sonra anlayacagız. Gitmemesini senden cok istiyorum da öyle ortada Polyanna gibi gezince tur kendi kendine gelmiyor. Maç sonunda ölüm varmış korku varmış söylerken mutluluklar size maça gidiyorsan.

kasma derken 9 yasında olmadıgım icin birseyleri kasmıyorum. Yazdıklarım seni kastıysa kusura bakma. Hoslanmıyorsan da okumaz gecersin. İlk 24 gitti mi gitmedimi 3 maç sonra anlayacagız. Gitmemesini senden cok istiyorum da öyle ortada Polyanna gibi gezince tur kendi kendine gelmiyor. Maç sonunda ölüm varmış korku varmış söylerken mutluluklar size maça gidiyorsan.
Bu kötümserlikle hayat geçmez. Futbolda böyle sinir stres yapıyorsan başka hobiler edinmen senin için daha hayırlı olur.

Ha bir de dalga geçtiğinde benden üstün olmuyorsun. Hatırlatmış olayım.

Bu kötümserlikle hayat geçmez. Futbolda böyle sinir stres yapıyorsan başka hobiler edinmen senin için daha hayırlı olur.

Ha bir de dalga geçtiğinde benden üstün olmuyorsun. Hatırlatmış olayım.
Dalga gördüysen o senin bakış açınla alakalı olsa gerek benim öyle bir niyetim olmadı. Hatırlatman için teşekkür ederim sana bir de ilk mesajına bakmanı tavsiye ederim dalga ve kinaye ile alakalı olarak.
Umarım Okan Buruk falan da senin kadar iyimser degildir de buradan bir rezillik cıkmaz. Sana iyimserliğinle uyumlu bir hayat dilerim.

Dalga gördüysen o senin bakış açınla alakalı olsa gerek benim öyle bir niyetim olmadı. Hatırlatman için teşekkür ederim sana bir de ilk mesajına bakmanı tavsiye ederim dalga ve kinaye ile alakalı olarak.
Umarım Okan Buruk falan da senin kadar iyimser degildir de buradan bir rezillik cıkmaz. Sana iyimserliğinle uyumlu bir hayat dilerim.
Bakmadım ne kadardır forumdasın diye de, bu forumda 3 senedir bu zamanlarda hep böyle kötümserler oldu. Öldük bittik diye dolandılar, sonunda hep şampiyon olduk. Ha Avrupa’da başarı gelmedi, o ayrı. Bu sene Avrupa biraz daha umut verici geçiyor. Sakatlar düzelirse dünkü maç gibi aciz kalacağımızı sanmıyorum. Monaco ve Madrid maçlarında gayet başa baş oynarız. İlk 24 şansımız hala geçerli. Bir şeyin bittiği yok. Hep dünkü gibi de oynamayacağız, çünkü ilk 11 ve yedekler çok farklı olacak. Lige gelirsek, 3 senedir zaten fb ile kıç kıça gidiyoruz. Şimdi yenilirsek puan açısından sorun yok, tek kötü yanı psikolojik olarak takım etkilenebilir belki ama toparlanırlar bence.

Demek istediğim 3 senedir hep kötümser olundu ama 3’ünde de şampiyon olduk. Bu sene de kesin olacağız demiyorum ama futbol bu ne olacağı belli olmaz. Kötümser olunca kimsenin eline bir şey geçmiyor. Asıl işler kötü gidince bunu nasıl pozitife çeviririm diye düşünmek gerekiyor. Öldük bittik mantığı bir şey kazandırmıyor.

Geri
Üst Alt