Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 49.386
- 38.885
- 2.888
Cok guzel oldu. City digee maci da kazanip bizim macta rotasyonlu oynasin. En azindan sapikca bi skor cikmaz ins
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şanlı Barcelona tarafına geçmek için geç sayılmaz.Ben bu realden utanıyorum arkadas
Teknoloji imkan veriyordur artık; takımın kat ettiği mesafenin yanı sıra oyuncuların ortalama kaç km hızla o mesafeleri kat ettikleri de ölçümlenmeli. Kondisyonu sağlam üst düzey bir futbolcu, jogging temposuyla 90 dk içinde 20-25km de mesafe alabilir mesela. Futbolcuyu bitiren zorlu deparlardır, mevki ve oyun tarzıyla değişkenlik gösteren parametreler ortaya konulmalıdır. Yapanlar vardır belki...Bizim bu tempoda oynamamız imkansız ya adamlar dakika 85'te hala hayvan gibi sprint atıyor her yere
Haaland kahpesi balon dor için 7 tane gol atmaya çalışacak bizeCity'nin kazanması iyi oldu. Son maç belki de acirlar bize
Alim türkçesi neydi tam olarak maçı şuan izleyemiyorum da![]()
olduğunu nerden bilyon ali
ne var la mis gibi sahneAli Şen'e hiç yakıştıramadım, sex filmi furyasına bu da mı katılmışmış