- 31 Ağustos 2021
- 69.104
- 49.518
- 3.258
Hic bir plani yoktu ya, cikardigi takim didindi acikcasi.Okan hocanın artık taktik dersleri alması lazım
Lig zor ben soyliyeyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hic bir plani yoktu ya, cikardigi takim didindi acikcasi.Okan hocanın artık taktik dersleri alması lazım
Altına imzamı atarım girdikten sonra müthiş oynadı takımın çehresi değişti, Yunus efendi şapkasını önüne koydun bi düşünsün artık.Sara'ya hepimiz kizdik ama macin resmen seyrini degistirdi...İnsallah boyle devam eder golu atsa harika olacakti
Reis aldırsın diye orda zaten. Ben sen mi aldırıcazKimi alarak müdahale edecek, adam aldırmadı ki..
İyi mücadele ettik bence hakettik.Şu oyuna 1 puan muhteşem
23 maçlarında bizi ilgilendiren bir senaryo var mı babalar takipleyelim ?
Osimhen üzerine düşeni yaptı rengim. İndirdiği topları yunus toplayamadi. İşte klasik bir 10 numara olsa hepsini toplardiosimhen yoktu rdaş önem falan değil , takımı oynatanda osimhen , ateşleyende osimhen, havaya sokanda osimhen lideride osimhen ağası da paşasıda
Yeteri net pozisyon bulduk ama atamadılar. Barış ve sara'nın pozisyonları vuruşları iyi oyunculara gelse goldü büyük ihtimalİsin kotu yani , biraz sansli olsak ya da biraz daha nitelikli hucum etsek yenebilirdik.
Ama unutmayalim ki golunde biz atmadik, hediye oldu acikcasi.
Son dkda saraya kizmiyorum, vurdu herif tuttu eyv... Erene delirmis haldeyim.
Gol yedirdi, kazancak golde totoyu kaldiramadi. Sanki tum mac bindirdi de yoruldu..
Karabag nasil gelsin ki bize? Cok zor gibi geliyor bana. Iki takim da 20 ile 24.'luk arasinda olur gibi eger biz veya onlar bir mucize yapmazsak. Onlar Liverpool'a, biz Manchester'a gidiyoruz.Karabağ’ın bize gelmesi kötü olur bizim için