- 22 Ağustos 2010
- 32.787
- 37.558
- 3.033
O zaman kiliseye tayinini istersin. :dHeyecandan yerimde oturamıyorum. Müdürle papaz olacağız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman kiliseye tayinini istersin. :dHeyecandan yerimde oturamıyorum. Müdürle papaz olacağız.
Umarım afaroz edilirsin artıkO zaman kiliseye tayinini istersin. :d
Çok geçmiş olsunTüm gündür hastanedeyim. Hanım birazdan ameliyat olacak. Maça bakmaya fırsat olmasa da, sonuçu bizim için güzel olsun.
Galibiyet alında hastane sonrası (bugün çıkabilirsek) enerji olsun. Haydi aslanlarım. Maça bakacak renktaşlara iyi seyirler, iyi eğlenceler.
Gecmis olsun ustad.Tüm gündür hastanedeyim. Hanım birazdan ameliyat olacak. Maça bakmaya fırsat olmasa da, sonuçu bizim için güzel olsun.
Galibiyet alında hastane sonrası (bugün çıkabilirsek) enerji olsun. Haydi aslanlarım. Maça bakacak renktaşlara iyi seyirler, iyi eğlenceler.
Yagmurluklardan sonra bayrak jesti...
Geçmiş olsun.Tüm gündür hastanedeyim. Hanım birazdan ameliyat olacak. Maça bakmaya fırsat olmasa da, sonuçu bizim için güzel olsun.
Gecmis olsun rtas.Tüm gündür hastanedeyim. Hanım birazdan ameliyat olacak. Maça bakmaya fırsat olmasa da, sonuçu bizim için güzel olsun.
Eren Pocikerim Lemina dikkat
Eren Pocikerim Lemina dikkat