- 26 Kasım 2012
- 185.541
- 258.079
- 5.998
bolca triangle oluşumlarıyla rakibin müdafaa setlerini kırma aksiyonları hakim plan niteliğinde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dagilin beyler professor konustu
dagilin beyler professor konustu
2 3 5 çok net cevaplari olan sorular yav görmeye gerek yok benceRtaş bazı sorularım var
1-zemin nasıl
2-icardinin kilo durumu nasıl
3-kaanın kilo durumu nasıl
4-maç önü ısınmalarda ciddi bir fark var mı takımlar arasında,bizimkiler salla pati mi ısınıyo yine
5-icardi ısınmaya çıkıyo mu
Tşk

Katılıyorum adam ne topa koşuyordu ne de alan açıyordu. Yunus o yüzden her maç sıkışıp kalıyor göbekteYunus,icardiyle değil osiyle oynayacak önceki 2-3 maç gibi kötü oynayacağını sanmıyorum
Canlı görmek farklı oluyor heiz2 3 5 çok net cevaplari olan sorular yav görmeye gerek yok bence
2 450 kg 3 750 kg 5 hayir![]()
Skor versene ne olur diyon maçaYunus,icardiyle değil osiyle oynayacak önceki 2-3 maç gibi kötü oynayacağını sanmıyorum

Araya kaçamazKatılıyorum adam ne topa koşuyordu ne de alan açıyordu. Yunus o yüzden her maç sıkışıp kalıyor göbekte
Stoperler icardiyi salıp yunusu marke ediyorlar.Katılıyorum adam ne topa koşuyordu ne de alan açıyordu. Yunus o yüzden her maç sıkışıp kalıyor göbekte
1-2Skor versene ne olur diyon maça
Barış llronte kapışması çok iyi olur Barış üstün kalırsa Avrupa'da ses getirirSane bu gece Ruggeri'ye futbolu bıraktırır