Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.099
- 10.492
- 1.303
Maçta çok fazla yenileceğiz havası var insallah 1-1in üstüne yatmayı becerebiliriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu sıfata büründün di miTam alıntı yapıp “bu ne” yazacaktım sonra senin yazdığını farkettim
Frankfurt maçında da dikti topu aynı pozisyonBarışın dağlara taşlara vurduğu topların haddi hesabi yok , sürekli bunu yapıyor biri şu çocuğa gelişine vurmayı öğretsin
Fizik güçleri ve tempoları bile fark yaratırdı. Ama onların devamlılığı soru işareti.Baba bahane olarak görüyorsunuz da Jacobs Singo olsa farklı oynanıriz
Etkiliden ziyade herifleri kosturamiyoruz bile yav.Takım gayet iyi ama rakipte çok etkili ve tedirgin edici bir oyun oynuyor.
USG ve Monaco maçlarını çok net arayacağız..
60 dan sonra yine çözülürüz..
Çok dikkat cekiyorsunYunus gayet iyiydi abi bu maç eleştirmek için eleştirmeyin Allah aşkına İlkay olsa orta sahada eziliriz
Bir tane plase vurus yapmasini bilmeyen hucumcu olmaz mi takimda? Bir Arda Turan kadar oyuncumuz yok.
Abdul yavaş olmasa gayet müthiş stoper davinson oluk oluk sıçtı bugün eleştirmek için eleştirmeyin erenin gotunu toplamaktan hasat oldu apoilk yari özeti
lemina sahanin en iyisi
baris herzamanki gibi vasat
eren max süper lig/ziraat oynamali
abdulun vaadi coktan doldu
BAY'ın neredeyse birebir Frankfurt maçındaki gibi kaçırdığı pozisyonda delirdim çıldırdım