⚽ CL 25/26 H:7 | Galatasaray 1-1 Atlético Madrid | MS | 21 Ocak | TRT 1

Fener maçına aldanmayın aynı zemin yok arena da aniden çoşabiliriz ama ben arena da ki çoşmalarımızın kalitemizden ziyade taraftar ateşlemesinin getirdiği ani motivasyon ile alakalı olduğunu da düşünüyorum o yüzen liver maçından sonra yazmıştım arena aldı maçı monaco'ya kaybedicez diye. Bu maçtan önce transfer yapılması lazım yoksa olumlu bir sonuçta ibre tekrar yeterli kadromuz var'a dönecek ki korkunç bir algı bu. Dün çok hızlı bir şekilde unutulacak malesef yapacak bir şey yok. Yönetim öyle bir konuma getirdiki bizi olumsuz sonucun bize getirilerini tartıyorum sürekli.

Singo Jakobs Lemina Ve Osimhen çok önemli

açıkcası hiçbir ümidim yok. osimhenin olmayacağı kesin gibi

0-3, 1-4 gibi bir skor gözüküyor. atletico avrupanın en sakat takımı

Osimhen olmazsa baris forvet cikmali.baska çaresi yok

Osimhen'in üçüncülük maçı Cumartesi, final Pazar. Bu maç Çarşamba. Yarı finali kaybederlerse bu maça yetişir, final oynarsa zor. Barış'ı koymak lazım ileri o durumda. Icardi gibi bi saçmalık yaparsa maçı izlemem.

Osimhen yetişmezse ileriye Barış'ı koymak şart. Bu maçta pamuk şeker gibi takılacak tek bir adama dahi sabredemeyiz.

Osimhen de olsa bu hocayla her şampiyonlar ligi maçı zor. Hiçbir umut bağlamayın, bizim bu hocayla galibiyet alabilmemiz için karşı rakibin kötü gününde olması bizim bayrak topçularımızın da gününde ve formda olması gerekiyor başka türlü galibiyet mümkün değil maalesef

Geri
Üst Alt