⚽ CL 25/26 H:7 | Galatasaray 1-1 Atlético Madrid | MS | 21 Ocak | TRT 1

Yarınki maç için tahminim ve arzum budur 🤲
SmartSelect_20260121_004520_Champions League.webp

Şu maçı almak demek play off için umut demek. Oyuncular okani yemek istiyorsa rezil bir sonuç alırız. Oyuncular farkına varmalı bu maçı almamız lazım diye.

icardiyi kapağa koymuşlar maç afişinde bizimkiler ciddi anlamda mizahi işler oluyor kulüpte. Osimhen ilk 11 oynamayacaksa bu maça çıkmaya bile gerek yok.

Yunus bu maç kendine gel evlat. Kaç maçtır yoksun. Topu ezme basit oyna

Geldi o mükemmel Şampiyonlar Ligi gecesi. Çok heyecanlanıyorum. Bu sezon hatalar yaptık ama 9 puan aldık ve güçlü takımları yendik. Atletico çok zor ama Osimhen, Sane, İlkay, Barış, Lemina, Torreira varken her şey mümkün ve bütün takım çok kaliteli. Haydi Avrupa Fatihi !
InCollage_20260121_001455511.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Müthiş bir maç olacak. Galatasarayımız Liverpoola yaptığını Atletico Madrid karşısında da yapabilecek kalitede bir takım. Singo yok ama Sallai var. Uğurcan, Sanchez, Apo, Jakobs, Torreira, Lemina, İlkay, Yunus, Barış ve özellikle Sane ve Osimhene sahibiz. Kazanacağız. Haydi.
20260120_210530.webp

Müthiş bir maç olacak. Galatasarayımız Liverpoola yaptığını Atletico Madrid karşısında da yapabilecek kalitede bir takım. Singo yok ama Sallai var. Uğurcan, Sanchez, Apo, Jakobs, Torreira, Lemina, İlkay, Yunus, Barış ve özellikle Sane ve Osimhene sahibiz. Kazanacağız. Haydi. Ekli dosyayı görüntüle 312262

Singo yok salai var evet. Salai acayip korkutuyor beni. Antep bile salai tarafını işledi. Önünde sane olacak muhtemelen çok iş düşüyor saneye. Salaiye de bir şey diyemiyorum çünkü adam oranın oyuncusu değil.

Geri
Üst Alt