⚽ CL 25/26 H:7 | Galatasaray 1-1 Atlético Madrid | MS | 21 Ocak | TRT 1

Sane osimhen harcaniyor o sekilde. 1 tane top yapan , topla donen, panik yapmadan yerden pas atan ortasaha ile cok sey degisir.

Sara bile girince gezip al ver yapmasiyla saneyi rahatlatti.

Hurra pres hurra pres, her mac yorgunluk vs zor kampanya.
3 sene uzerine biraz oturmusluk , bir seyler ariyor insanin gozu.
Bizim takımın futbolu bu.

10 puan fena değil ya şükredelim :D bugünde doyduk

Yani normalde hic sevmiyorum sunu soylemeyi ama fener gibi 5 6 kisi BERABER hucum etse cok can yakacagiz ama o anlayisin oturmasi lazim.

Herkes apayri, birbirini izler haldeyken cok zor. Yunus kayboluyor, baris biraz fizik vs ama otesi yok, sane surekli 3 4 kisi kontrolunde.

Nasil olacak o is

Bu maçtan sonra gördüğüm sırf fizik kondisyon yüklemek için derhal igor tudor, avrupa takımları ile fiziken rekabet edememekten bıktım.

barış yerine eren cıksa son pozisyonda barış orda kosardı

Bu futbola 1 puan hediye oldu, 3 puan da ayağımıza geldi ama atamadık. Turnuvadaki akıbetimiz bir yana dursun takımın gidişatı iyi durmuyor, şu Sara'nın topu girseydi tekrardan iyi bir özgüven olabilirdi. Bugün sadece mücadele vardı o kadar, birçok topçu da acayip derecede seviyenin altında ezildi.

Ligde acil iyi futbol ve farklı galibiyete ihtiyacımız var, başka türlü bu takımın ölü toprağı kalkmaz. Taraftarda ki o güven de gidiyor yavaş yavaş. Camianın ateşlenmesi lazım resmen uyuşuk bir takıma döndük, 3 pas yapamıyoruz, doğru düzgün rakibi tehdit edemiyoruz. Oyuncuların çoğu verimsiz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim takımın futbolu bu.
Hocayi elestiriyorum dibine kadar o yuzden. Cunku devre 1-1 degil 1-0 geride girsek icardi falan atacakti oyuna hurraa doldur modda.

3 yildir sampiyonsun, biraz kaliten artmali ustad. Okan hoca bu konuda yetersiz.

Transfer yapip buna yama yapmaya calisacagiz ama ne kadar tutacak gorecegiz.

O pozisyonda şut atıp Oblaka gol atabilecek topcumuz yok. Yapacak bir sey yok

beğenmediğin sallai isyan bayrağı çekti takımı diriltti Meysınım adamı onore et

sağbekde ortalama topçu
ofansda leş bir futbolcu

Galatasarayın sağbeki sallai ise vay Galatasarayın haline!

Diyorum ya Okan Buruk Galatasarayı kendi kapasitesine çekiyor
takım camia ilerlemek istiyor ama okan buruk yğzğnden yerimizde sayıyoruz

sallaide buna güzel örnek

Kaçan pozisyon olmasa 1 puana çok sevinirdik. 3 puan yakındı

Geri
Üst Alt