CL 25/26 H:7 | Real Madrid 6-1 Monaco | MS | 20 Ocak | tabii Spor

Usg ve monacodan 0 puan.

Aklimi yitirecegim.
GLyuK_0XYAAVVEv.webp

Hep aynisini yapiyor.
İsimli maclarda iyi skor alirsa bir rehavete giriyor, "cepte" diye hesaplanan fiksturlerde siviyor sonra. Ustune her basin toplantisinda basarili buyuk mactan referans aliyor ,kotu sonuclardan bahsetmeyip .

Hocaya elestirilerim ve antipatimin dogmasinin nedeni. Lig o kadar zor degil kadronu derinlestirirsen.

Ilkay monacoya karsi bombosu atsa is bitmisti.
Aynisini baria frankfurt karsi yapti
Onlar olabilir, dunde haaland 2 metreden dokunamadi ustune ezbere 90 a astigi pozisyonu atamadi.

Onlar olabilir. Barisin daha beter yaptigi isler var frankfurt macinda defansid anlamda. 5 dkda mi 10 dk mi 3 gol yemen maci bitirdi.

Ama oyunun zayif ve 60 -65 dk maksimum suruyor. Skor bulamazsan sorun yasiyorsun. Geriye dusersen ceviremiyorsun.

Arsneal mesela , kac sene kac transfer gecti ama kalabalik ve uretken hucum yapiyorlar. Bu sene meyvesini yiyorlar mis gibi. City bizle ayni derdi yasiyor mesela, gvardiol olmadiginda geri kazanma ve topu kullanma cokuyor, vasat mac cikariyorlar.

Onlar olabilir, dunde haaland 2 metreden dokunamadi ustune ezbere 90 a astigi pozisyonu atamadi.

Onlar olabilir.

Ama oyunun zayif ve 60 -65 dk maksimum suruyor. Skor bulamazsan sorun yasiyorsun.

Arsneal mesela , kac sene kac transfer gecti ama kalabalik ve uretken hucum yapiyorlar. Bu sene meyvesini yiyorlar mis gibi. City bizle ayni derdi yasiyor mesela, gvardiol olmadiginda geri kazanma ve topu kullanma cokuyor, vasat mac cikariyorlar.
Evet haklisin ama surda bu problem var: 60-65den sonra biten oyuncu yerine girecek adam yok.
He burada suc Hocanin mi oyuncu istemedi diye, yönetim almadi mi, yoksa oyuncular kendilerine bakmiyor mu ayri olay

Evet haklisin ama surda bu problem var: 60-65den sonra biten oyuncu yerine girecek adam yok.
He burada suc Hocanin mi oyuncu istemedi diye, yönetim almadi mi, yoksa oyuncular kendilerine bakmiyor mu ayri olay
Zaten teknik ekip, transfer komitesi, sportif as bu yuzden bir numarali hedefim net sekilde. Diger konular hep sonra geliyor benim icin

Arda olmasa 1-1 bitecek maç Arda sayesinde 6-1 bitti desek abartmış olmayız herhalde Ömer abi."

spor-spikeri-alp-ozgen-hayati-ve-17098871803080.jpg

Geri
Üst Alt