Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.776
- 22.562
- 1.388
Haaland - Apo ve Doku - Sallai eşleşmeleri hayli ürkünç
Fakat biz de boş adam değiliz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haaland - Apo ve Doku - Sallai eşleşmeleri hayli ürkünç
Osimhen deler bunlaribaya boşuz bunlara göre
City maci oncesi grip olan futbolcu.Yunus antrenmanda yok grip olmuş
Biz o dedigin oyunu oynayamiyoruz, OB'nin felsefesine ters geliyor.Citynin 2 senedir kapanan takımları acamamasindan dolayı düştüğü hali göz önüne alırsak saçma sapan sığır press yapan hainlige çıkmıştır maça
Stoilov hocamla istiṣare etsin biraz ders alsinBiz o dedigin oyunu oynayamiyoruz, OB'nin felsefesine ters geliyor.
O zaman hainlik gidip su macta takımı düşürecek fark yemekBiz o dedigin oyunu oynayamiyoruz, OB'nin felsefesine ters geliyor.
En kotu bir gol atalim diye ugrasacak bak yarin aksam goruruz, eger olurda ilk golu biz atarsak (pek sanmiyorum da) o zaman belki kontraatak futboluna donebilir ama ilk golu City atarsa hucum yapin emri verecektirO zaman hainlik gidip su macta takımı düşürecek fark yemek
Ilk golu bile bekleyecegimizi sanmiyorum yav Direkt başlar baslamaz basacaz benceEn kotu bir gol atalim diye ugrasacak bak yarin aksam goruruz, eger olurda ilk golu biz atarsak (pek sanmiyorum da) o zaman belki kontraatak futboluna donebilir ama ilk golu City atarsa hucum yapin emri verecektir![]()
Mactan sonra 2 pirzolali bir paylasim yapamayacagi bir mac olur umarim.Bu Haaland'ın paylaşımı canımı sıktı
Bu Haaland'ın paylaşımı canımı sıktı
Ben niye sarı üyeyim?
Soyadıma da operasyon çekilmiş
Haaland yerine Marmuş 11 olursa çok şasırmam ben, hatta bence öyle olacak.