⚽ CL 25/26 H:8 | Manchester City 2-0 Galatasaray | MS | 28 Ocak | TRT 1

Gram kötü düşüncem yok şu maçla ilgili. İnanin yarın evimizde Pafos ile oynayacak olsaydık daha endişeli olurdum. Kaybedecek tek bir şeyimiz yok zaten. İngiliz takimlarini da seviyoruz. Özellikle bazı oyuncularımız büyük maçlar için yapılmış kafadan olduğu için süpriz yapabiliriz.

İçimden beraberlik geçiyor ama az farklı mağlubiyet de olabilir gibi

Gram kötü düşüncem yok şu maçla ilgili. İnanin yarın evimizde Pafos ile oynayacak olsaydık daha endişeli olurdum. Kaybedecek tek bir şeyimiz yok zaten. İngiliz takimlarini da seviyoruz. Özellikle bazı oyuncularımız büyük maçlar için yapılmış kafadan olduğu için süpriz yapabiliriz.

İçimden beraberlik geçiyor ama az farklı mağlubiyet de olabilir gibi
Ne diyon lan

City ideal savunma hattıyla çıkamayacak bunu değerlendirebiliriz

Ne zaman @Kemal Tan Canatan kardeşimin bir postuna cevap yazmak istesem şöyle bir şey çıkıyor karşıma Tapatalk'da.

Sanırım kendisi forumun botu. Ya da forumun AI üyesi

Screenshot_20260127_155435.webp

2-0 yenilelim.

City ilk 8'e girsin, biz de yenildik ama ezilmedik diyelim. İki taraf da mutlu olsun. İlk 24'e girelim rakibimiz gelsin.

Bu nasıl iş yav yenersek karşımızda daha zor bir rakibi. çıkma ihtimali daha yüksekmiş diyorlar.

Avrupa Kupasi macinda Hollanda'nin sag kanadini felc etmisti Baris. Hem Ake hem Van Dijk'i pwsinden suruklemisti. Hatta zar zor durdurup sari kart gormustu ikisi diye hatirliyorum. Tekrar Ake'nin tarafini zorlamali bence.

Geri
Üst Alt