⚽ CL 25/26 H:8 | Manchester City 2-0 Galatasaray | MS | 28 Ocak | TRT 1

Kel taraftardan destek falan istemiş. Benim çekindiğim 3 oyuncu var birisi Orelly biri foden bi cherki
Bunların bağlantısını kestiğin anda hiçbi şey yapamazlar. Özellikle cherki foden ikilisi

3 farkla yenersek citynin ustune cikiyoruz

Shining Jack Nicholson GIF

diğer 7 maça kıyasla en rahat hissettiğim maç. maç bizim için formalite gibi ama oyuncuların en önemseyeceği maç olacağını düşünüyorum. unutamadığımız bayern deplasmanı gibi bir oyun bekliyorum. maç bizim yarı sahada oynananacak ve kaptığımız toplarla osimheni saneyi barışı falan yardır yardır koştururuz ve cityi baya uğraşırırız gibi geliyor. kafalar çok rahat olur. stressiz temiz bir oyun görürüz.olası sürpriz bi puanda acayip özgüven kazanırız.güzel maç olacak

Bu arada a.bilbao el bombasi niteliginde asagi sirada he.

Beraberlikte 1 puan dortmundun ustune atar mi bizi dedim ama 4 averaj ve atilan gol farkimiz cok fazla.

City i yenersek anca top 16 oluyoruz, oda max 14uncu

Bu arada a.bilbao el bombasi niteliginde asagi sirada he.

Beraberlikte 1 puan dortmundun ustune atar mi bizi dedim ama 4 averaj ve atilan gol farkimiz cok fazla.

City i yenersek anca top 16 oluyoruz, oda max 14uncu
Ben ilk 24 icin bir kaza olmasin yeter modundayim

Tabii cok zor bir ihtimal ama o ihtimal fena korkutuyor

Ben ilk 24 icin bir kaza olmasin yeter modundayim

Tabii cok zor bir ihtimal ama o ihtimal fena korkutuyor
o kadar kolay bir ihtimal değil o yav 9 ihtimalden 8inin falan gerçekleşmesi lazım .

yani aşağıdakilerin hepsinin kazanması etmesi bilmemne - %99 gibi falan bizim şansımız şu an ilk 24 için.

9-16 aralığınındaki 8 takımın alttaki 4lüsüne denk gelmemiz lazım yani 17-21 arası bitirmek mühim. esas orası önemli şu an açıkçası.

ama ben 1 puan alabileceğimize fazlasıyla inanıyorum çünkü city'nin tottenham deplasmanı durumu da var haftasonu.

hocam ne kazası baktın mı puan tablosuna, basit bir hesapla olayı çözersin zaten.
Inceleye inceleye bir oldum zaten üstad.

9 macin 8‘inde aleyhimize sonuc cikmasi lazim, cok cok zor oldugunu biliyorum

Bu 9 macin tek bankosu bence Barca-Kopenhag maci, Kopenhag deplasmanda galibiyet falan alamaz.

Ama diger 8 mac her sonuca acik bence, tabii her macta ayni anda aleyhimize sonuc cikmasi cok cok uzak ihtimal ama kafayi kurcaliyor iste :D

o kadar kolay bir ihtimal değil o yav 9 ihtimalden 8inin falan gerçekleşmesi lazım .

yani aşağıdakilerin hepsinin kazanması etmesi bilmemne - %99 gibi falan bizim şansımız şu an ilk 24 için.

9-16 aralığınındaki 8 takımın alttaki 4lüsüne denk gelmemiz lazım yani 17-21 arası bitirmek mühim. esas orası önemli şu an açıkçası.

ama ben 1 puan alabileceğimize fazlasıyla inanıyorum çünkü city'nin tottenham deplasmanı durumu da var haftasonu.
Ben City‘nin bu maca hayvan gibi asilacagini düsünüyorum.

Ilk 8 ihtimalini kovalayacaklardir, lig icin de bayagi rahatlatacaktir bu onlari

Ben City‘nin bu maca hayvan gibi asilacagini düsünüyorum.

Ilk 8 ihtimalini kovalayacaklardir, lig icin de bayagi rahatlatacaktir bu onlari
Genel olarak öyle bakılıyor ama ben bir tık farklı düşünüyorum - top 1 olarak oynayacakları 2 maç ligde oynayacakları maçlardan ne kadar zor olacak tartışılır.

ingilizler enteresan o konuda - EPL çoğu zaman öncelik oluyor gibi geliyor bana.

Göreceğiz bakalım, hayırlısıyla iyi bir playoff rakibine denk gelelim de.

Bu mac Okan hocanin en buyuk sinavi olacak cunku defansif orta saha sıkıntisi var City de.Gol veya goller bulmamamiz icin hicbir neden yok.

Geri
Üst Alt