Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.601
- 90.197
- 5.003
Yav bu yavşak hafta başından beri ne bilenip duruyor? Anasına sövücem şimdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özledik kralper admireEfendim
5-1 malesef.Sanki yeneceğiz.
![]()
Sanki yeneceğiz.
![]()
Kendi memleketinde bi bok yapamadı daha doğrusu sahada gezindi. Bizi hafif kavruk tenli gördü ya seyimin pembe somonu. Apokerim sendeyiz yap şovunuYav bu yavşak hafta başından beri ne bilenip duruyor? Anasına sövücem şimdi.
Benim en çok korktuğum atak varyasyonu dokunun ya da cherki ya da fodenin sıfıra inip sıfıra inmesine de gerek yok forvetteki azmana orta açmaları. Fena korkutuyor. Doku salai eşleşmesi de kötü olmaz inşallahCity bu herkes biliyor nasil oynadiklarini diye dersimize calismamissak icimizden gecerler. Ilkay bildigi herseyi anlatsa bile. Pep'in de bizi kucumseyecegini zannetmiyorum. Erken gol yemeyelim. En azindan ilk yariyi berabere bitirelim. Okan'in o, bu, su olmazsa olmaz demeyip yorulan topcuyu disari almasini umud ediyorum.
Daha once yazdigim gibi Baris'i Ake'nin tarafina salmali. Sane'yi de oteki tarafa. Biraz sasirtmakta fayda var bence.

Daha kötüsü okanin ozguvenli konuşması. Prag maçında biz pragi iyi biliriz tarzında bi açıklaması vardı. Başka parken bize yabancı değil kopenhag sonra monaco da kupa kaldırdık tarzı eyvah eyvahEşşek kel çok övmüş bizi. Bu bana biraz ürkütücü geldi. Gurme cimbomlular bilir bunun arkası tarihi farka gidiyor.
Sallai gereksiz faullerini yapmasin yeter bence. Iyi oynayacaktir. Reijnders ve Foden'a rahat sut cekme imkani vermemeliyiz. Azman forvetlere karsi zorlaniyoruz. Haaland ustelik oldukca hizli bir forvet. Ara ara shock pres iyidir ama bazen cekilip beklemekte fayda var. City'ye kontra yenilmek istemem dogrusu.Benim en çok korktuğum atak varyasyonu dokunun ya da cherki ya da fodenin sıfıra inip sıfıra inmesine de gerek yok forvetteki azmana orta açmaları. Fena korkutuyor. Doku salai eşleşmesi de kötü olmaz inşallah
İçimden bir ses eğer biraz akilli olursak rjenderse kırmızı aldirabilirz. Bana çok sakar geliyor. Bi de temasli oyunu pek bilmiyorlar. Sane belki kırmızı aldirabilir onaSallai gereksiz faullerini yapmasin yeter bence. Iyi oynayacaktir. Reijnders ve Foden'a rahat sut cekme imkani vermemeliyiz. Azman forvetlere karsi zorlaniyoruz. Haaland ustelik oldukca hizli bir forvet. Ara ara shock pres iyidir ama bazen cekilip beklemekte fayda var. City'ye kontra yenilmek istemem dogrusu.