⚽ CL 25/26 H:8 | Manchester City 2-0 Galatasaray | MS | 28 Ocak | TRT 1

Şu başlığın güzelliğine bakın ya

Valla skoru o kadar önemsemiyorum ki, bu maç hepimiz için bi festivaldir, Galatasaray'lı olmanın keyfidir.

Allah olmayana da versin diyeceğim de vermiyor :asd:

Osimhen ve Haaland’ın karşılıklı mücadelesini gösteren bir kaç sekans mutlaka olacaktır. Bu anın değerini bilelim heyecanını yaşayalım. Sadece şu maçın hikayesi bile yerel ligdeki tüm rakiplerimizin tarihinden büyük.

Sabahın köründe bu belgeseli tekrar seyredip, akşamki City maçını beklemek.

İyi ki Galatasaray'lıyız. :hat:

Pep in dünkü açıklamarını izledim ilk defa bir türk takımına karşı oynayacağım istediğim bir şeydi diyor. Biz de aynı şeyi bekliyorduk haydi bugün tarih yazalım

Pep in dünkü açıklamarını izledim ilk defa bir türk takımına karşı oynayacağım istediğim bir şeydi diyor. Biz de aynı şeyi bekliyorduk haydi bugün tarih yazalım

Pep'in zihninde 3243213 tane futbol taktiği var. Bu akşam oraya +1 eklenecek, daha önce hiç görmediği bir taktik hem de. :asd:

Tiki taka & İte Kaka & İman Power & Kaos & Sığırpress

içimde çok iyi hisler var nedense. en son içerde yendiğimiz 3-2 lik real maçında hissettiğim şeyi hissediyorum.

sonu güzel biter umarım.

Şahsi Edit: sinerji adına sildim.

1769581238095.webp

Ağız tadıyla totem yaptırmıyorsunuz seyisler

Ben iddiali konuşsam hep tersi oluyor

Bırakın bizi bizde yolumuzdayız

Bence bu tür zor maclari deplasmanda oynamak bizim icin daha iyi, sonucta evet evde oynasak taraftar itici bir güc oluyor ama geriye düsüncede tam tersi oluyor tamamen motivaziyon kayip oluyordu taraftarda, oyunculari da strese sokuyorlardi.

Bu macta puan kazanmak istiyorsan yakaladigin firsatlari gadarca gole cevirmen gerek, cünkü City affetmez buldunu atar.

Geri
Üst Alt