⚽ CL 25/26 H:8 | Manchester City 2-0 Galatasaray | MS | 28 Ocak | TRT 1

Ne derseniz deyin hocam, lig formatinin en zevkli ve heyecanli oldugu gun bugun. 5 dkda bir yeni seyler olacak surekli 2 saatlik dizi finali gibi bir gun.

Biraz tadini cikarmak lazim (yuzde 99.9 ilk 24 olunca bunu demek kolay tabii)

Hayirli 2 takimin kurasina denk gelelim de

Eyvah eyvah keşke uyanmak nasip olmasaydı bugüne hiç hazır değilim buna

Güçlü bir kadro ile çıkacağız bu maça bireysel olarak baktığımızda eksik kalır yanımız yok ama takım olarak performans vermek önemli ekstra bir motivasyonada ihtiyacımız yok herkes bu maçın öneminin farkında Galatasaray her zaman oyunu domine eden bir takım bunu rakip farketmeksizin oynamalıyız Manchester'da City'ye kendi oyunumuzu kabul ettirebilsek bile bu başarıdır skordan bağımsız

Hakemden çok çekiniyorum fakat bir noktada da VAR eğer şansımız da yaver giderse işimize yarayabilir, mesela cm lik bir ofsaytla yediğimiz bir gol iptal olabilir, bir penaltı iptal olabilir, VAR olmasa İspanyol hakemin bizi doğrama ihtimali daha da yüksek olurdu. İçimden bir ses Osimhenin Ake ye bir kırmızı kart çıkartacağını söylüyor, son adam senaryosuyla, inşallah böyle bir durum olur. Doğru oyun, yüksek konsantrasyon ve biraz da şansla tabi ben iyi bir skor bekliyorum

Ne derseniz deyin hocam, lig formatinin en zevkli ve heyecanli oldugu gun bugun. 5 dkda bir yeni seyler olacak surekli 2 saatlik dizi finali gibi bir gun.

Biraz tadini cikarmak lazim (yuzde 99.9 ilk 24 olunca bunu demek kolay tabii)

Hayirli 2 takimin kurasina denk gelelim de

18 maç sezon finali tadında. Bizim için yeni bir eşleşmenin daha olacağını bilmek harika.

X time da kayboldum sabahtan beri modumuzu yakalıyoruz ilk 11imizin Sane gibi düşündüğünü düşünmek istiyorum 2-2, 2-3 skor geçiyor içimden vurduğumuz gol olsun

Bu maçta orta hâl olmaz, ya biz tüm planlarını bozarız, ya fark yeriz.

Geri
Üst Alt