⚽ CL 25/26 H:8 | Manchester City 2-0 Galatasaray | MS | 28 Ocak | TRT 1

IMG_9592.webp

Rakiplere bak…

canınız sağolsun seviyeniz yetmiyor

net şekilde bu seviyenin topçusu değilim diye sırıtanlar:
- Sallai
- Abdülkerim
- İlkay

bunlar yerine bi tık iyisi olsaydı olabilirdi
ama muhtemelen yine olmazdı
can sağlığı

Adamlar hareketli oynuyorlar, biz çok statik olduğumuz için paslar ya yana ya da geriye.

bizim low iq ların sadece top sürüp şut denemesi lazım inatla son toplarda hep pas arıyorlar yaw atma pas işte uzun vur şut vur top sür senin pas atacak zekan yok sıvıyorsun

Torreira olmayınca dedim ki heralde önde basmayıp kendi sahamızda karşılayacağız adamları, top mop kapınca da kontra falan deneriz. Ki yapılması gereken de buyken yine önde basıp, yine geriden set oynamaya çalışıyoruz. Torreira nerde o zaman ?

Zaten puan almak mucize şuradan da, bir kere kendi oyunundan vaz geç, bari şu deplasmana çıkılması gereken gibi çık hoca, 1 kere yav.!

City farkli seviye sacma sapan 2. Golu yemesek iyiyiz diyecektim. Boyle bitsin rezillik cikmadan bitirelim yeter

Hersey ortasahada bitiyor. Bizim ortasaha inanilmaz yetersiz. Ilkay bitik, sara championship topcusu.

Torreira olsa İlkay'ın yerine çok daha dirençli olurduk en azından, 10 kişi oynuyoruz yürüyerek oynayan ilkay sağolsun

Evet Apo çok ağır , İlkay bitmiş vs hepsini zaten görüyoruz ve eleştiriyoruz . Ama Avrupa da Okan Buruk ile başarının gelmeyeceğini tekrar gösteriyor bu maç bize

Bana bi mevkide sorun yaşayınca 30-40 milyonluk oyuncu aldıran hoca lazım değil . Elindeki imkanlarla iyi bir taktik kurgusu yapıp böyle rakipleri yenecek hoca gerekli . City nin geçen hafta 3-1 yenildiği takım bizim 4 de 1 maliyetimizle kurulmuştur . Ama onların hocaları sıkışınca milyonluk transfer yaptırmaya çalışmayıp , ortaya akıl koyuyor

Geri
Üst Alt