⚽ CL 25/26 H:8 | Manchester City 2-0 Galatasaray | MS | 28 Ocak | TRT 1

Salai osiye uzun top oynamasa takım pozisyona da giremeyecek

2 senedir şu doku nun haland a yaptığı asisti anlatıyorum dilimde tüy bitti.

Avrupa nın en hızlı 2.forveti elimizde ama bitane adamımız yok şöyle pas atıp kaçırsın adamı

Varsa yoksa Osimhen uzun oyna havadan, güreşsin indirsin bişiler yapmaya çabalasın.

Abicim bi kerede yerden atın önüne adamın, defans arkasına atın deneyin ya ölmezsiniz

Ulan selçuk bile burağa yılda 10 tane attırıyordu sadece bu şekilde ya

Bodo- City maçını 90 dakika izledim adamların yaptığının tam olarak tersini yapıyoruz bu arada, City'e karşı kafa kafaya nasıl oynayacaksın ki adamların stoperi Osimhenle Barıştan hızlı. Oyuncular topu kovalamaktan yoruldu 60 gibi maçı salacağız muhtemelen.

Lan bir defol git adamlığın sende kalsın. Sen kim itsin ki adam yerine birini koyma yada adamlık verme cüretine sahipsin. Andaval. Defol git ötede oyna yanıt yazma.
Ceza verecek Admine de saygım sonsuz bu tarz yazmanın cezası olmalı ama böylesine bu cevabı yazmam lazımdı.
Senin tavrında sana karşılık vermeyecem ve hatta hiç cevap vermeyecem. Yönetici arkadaşlar gereğini yapar.

juve ve bayern yenebilse rahatlayacağız ama o maçlarda berabere gidiyor

2 yedik. 2 de net kacirdilar, 1i haaland 1i foden

Daha nolacakti bay futbol?
Kesinlikle. Adamlar kendini zorlamiyor bile. Bizim en hizli adamlarimiz bunlardan yavas kaliyor. Bir tek onlarin kalitede gozuken Sane var. Onun da kariyerinden belli zaten. Osimhen’in o teke tek de basip gecememesi uzucu. Bu seviyede kalitesini gostermeli.

City ile deplasmanda oynuyosun. Rakibe 11. dakikada savunma arkasinda 30 metre bosluk, ve rakibin en tehlikeli adamina karsi takimin en kotu en agir futbolcusunu yalniz birakiyosun. Sonrada sokan Buruk hocam yaglari ceken ergenlerin mesajlarini okuyosun. Durumumuz cok trajikomik.

Bu maç özelinde cabalamaktan ziyade seviye yetmedi bence, istek arzu varda fizyoloji yetmiyor oyuncuların sınırı kapasitesi belli, o yüzden eleştiri dozumu düşük tutuyorum. city bize göre çok üst seviye bir takım, başlarında futbol kurdu bir adam var 1-2 ile ayrılsak şuradan muazzam olur.

psv ve olimpiakos atarsa baybay oluyoruz oha anasını satayım ulan kopenhag nasıl yeniyor

Barcelona yenilmemeli, yoksa işimiz zor.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt