⚽ CL 25/26 H:8 | Manchester City 2-0 Galatasaray | MS | 28 Ocak | TRT 1

Cityi yenecek halimiz yok çok abartilacak bir durum değil şu skoru mac basi verseler çıkmazdım zaten de genel oyun bende endişe olduğu için chelsea,castle,atletico,barcelonadan birinin gelme ihtimali varsa elenmemiz daha iyi olur

Hoca yok hoca tek bildiği hakeme itiraz etmek

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İçerden orhan cocuğu ilkay diye bir ses geldi tv ileriden gidiyor ilkay'ın 2. yarı olduğunu o sesten anladım.

Kendinden yüksek seviyede bir rakibe karşı bir ölçüde mücadele edebilmenin ön şartı fiziksel yeterliliktir. Bunu yapabilirsen, favori takıma karşı oynamayı, biraz da şansın yardım etmesiyle avantaja çevirebilirsin. Özellikle orta saha oyuncularımız bakımından hep bu sorunu yaşadık, yaşamaya devam ediyoruz. O yüzden olası transferler açısından sürekli ''Dinamizm'' vurgusu yapmaktayım.

Biz samsuna alanyaya karşı osyı geçemeyip 6 pasa hapsolmuş oyunlar yaşadık en azından ileri çıkabiliyoz
Öyle karsilastirma olmaz sadrim. Clde oynadigimiz maclari baz alarak konusmaliyiz. Usg maci tam kadro olsak onu yenerdik mesela, keza monacodan da 1p alirdik

Ama simdi biz tam kadro rakip baya eksik ona ragmen posyonumuz yok

Her iste bir hayir vardir. Elenirsek biraz uzulur bir dahaki sefere deriz.

panik yok arkadaşlar ilk 24deyiz

Elenirsek Okan rahat bi nefes alır. Transfer sezonu da bitiyor sadece lige odaklanır mis gibi oteline manavına vakit ayırır istediği gibi.

Geri
Üst Alt