- 1 Haziran 2015
- 27.479
- 19.067
- 2.148
ilkay'ı niye 11 çıkarttı ben de anlamadım. torreira'da sıkıntı vardı herhalde.Arsızlığımızla dersek daha yerinde olurdu sanki. City karşısında sara İlkay lemina üçlüsü ile çıkmak sanki arsızlık gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilkay'ı niye 11 çıkarttı ben de anlamadım. torreira'da sıkıntı vardı herhalde.Arsızlığımızla dersek daha yerinde olurdu sanki. City karşısında sara İlkay lemina üçlüsü ile çıkmak sanki arsızlık gibi.
fark olur muydu bilmem ama bela olmaya devam edecekti. o bölgeden adam kaçırmaya devam ettik ama kopup gidemediler doku gibi hızlı olmayınca.
Diğer tarafta 5-1 yenildiğimiz takım 33. Sırada bitirdi. Buda büyük bir rezillik.CL'de 36 takim arasinda 20.ci bitirmek GS icin buyuk basari. Gurur duymaliyiz. Bunun bir tik otesi 12-16 arasi, onu da USG macinda verdik. Apokerim, Baris, Yunus vb. ile bu buyuk bir basari. Oyle boyle degil.
Bu arada Yunus'a zerre anlam veren varsa gelsin beri. Girdi, sağa sola pas denemeleri, adam takibi yok, boşa kaçma yok, depar mepar yok, terlemeden maçı bitirdi. Kimseye değil ama fena uyuz oldum Yunus'a.
Benfica son anda 24 e girdi vay be
Juventus tottenham yolundan gitsek keşkeolur öyle np
keşke ilkay yerine torreira ile başlasaydık
belki bi şansımız olurdu
şimdi çek 1 juve bak yoluna