- 17 Eylül 2018
- 20.365
- 23.308
- 1.983
9 puanla 24. kalıyordukbenfica son dk golüyle 24. oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
9 puanla 24. kalıyordukbenfica son dk golüyle 24. oldu
Hafif sakatlığı varmış. Evren Göz TRT’deki programda saat 6 ya kadar da ilk 11 de torreira vardı dedi. Tabi hafif bir sakatlığı olduğunu da ekledi, ayrıca binde 4 ihtimal ilk 24e kalmamamız, bu nedenle de şans vermedi, yoksa kesin tor oynardı dedi. Binde dördü neye göre hesapladıysa artıkilkay'ı niye 11 çıkarttı ben de anlamadım. torreira'da sıkıntı vardı herhalde.
önce atılan gole bakılıyorsa 25. oluyorduk marsilya bizden fazla atmış çünkü -3 e düşüyoruz averaj olarak at madrid maçındaki golü silince9 puanla 24. kalıyorduk
Maçı hangi acıyla izlediniz bilmiyorum ama daha az topla buluşmaya haalandan daha fazla pozisyona girdi osimhen. Daha ne yapmalıydı bilemiyorumŞu muhabbet artık sıkmadı mı yahu.
Bu herif son 2 yılının 1.5 senesini ağır sakatlıklarla geçirdi. Ne yapsın sakatlık da adamın suçu mu olmuyor işte neyini anlamıyorsunuz bu yaştaki adamlar için geri dönüş yok gibi bir şey. Al bak rodri kenarda maçı izliyordu.
Ne kadar kolay sallamak için kurban bulup en zayıf halkayı seçmek değil mi.
Sahada kendisinden sadece 3 milyon euro az alan tek bir adam olan Osimheni tartışın para tartışılacaksa sahada patates ettiler elemanı.
1 puan fazla alan Dortmund ve Olympiacos, Leverkusen ve Atalanta ile eşleşecek. 1 Puan alsak bu dördünden biriyle eşleşecektik.
Çok sağlam kura oldu bize en ters takımlar PSG, Newcastle ve İnter'di hepsinden sıyrıldık bir sonraki tur içinde Arsenal ve Bayern'den sıyrıldık daha ne olsun. Bundan iyisi çok zor olurdu.
9 puanla 24. kalıyorduk
Adamlar vites düşürmesine rağmen gene de 3-4 gol atabilirdi diyoruz zaten . Ama bu ilk yarıdaki kadar hücumu düşündüğü anlamına gelmez . Maç içinde o kadar ince hesap da yapamazlardı , o yüzden hazır skoru bulmuşken onu sağlama almayı düşündüler . Ama fırsat bulunca da atmaya çalıştılar tabiKasmadı olayı diye bir şey yok. Madrid berabere kalsa ilk 8 dışında kalıyorlardı 2-3 gol daha atsa City 6. yada 5. sırada olacaklardı. Daha iyi gayet oynayabilirdik ama yok kasmadı vb. yorumlarda saçmalıktan ibaret.
Katılıyorum liv gelmezse yine iyi olacakÇok sağlam kura oldu bize en ters takımlar PSG, Newcastle ve İnter'di hepsinden sıyrıldık bir sonraki tur içinde Arsenal ve Bayern'den sıyrıldık daha ne olsun. Bundan iyisi çok zor olurdu.