⚽ CL 25/26 Play-off M:1 | Galatasaray 5-2 Juventus | MS | 17 Şubat | TRT 1

Adamlar şiir gibi çıkıyor topla ki bir Liverpool, City değiller. Atletico nun kopyası bir takım.

Disiplinli, neoynadıklarını biliyorlar. Takımın kapasitesi neye uygunsa onu oynuyorlar.

Ayağa top, kısa top, hızlı hücum...

Biz ne yapıyoruz? Yunus Efendinin topu iki üç kez dürtmesini, pas vermesini bekliyoruz. Yazık valla yazık.

Son vuruşları gösterme bu maç kaç kaç deseler kırmızılar 3-1 önde derim, şansta yok adam kariyer maçını oynuyor hep bize mi denk gelir bunlar.

Degisiklikle baslarsa maci 4-3 aliriz. Degisikik yapmazsa 3-2 kaybederiz.

Koskoca gs rakipten top kapmadan organize atakla gol atamıyor

500 milyar euroluk takımız he bide

Yav evlatçılık muhabbetini bi kenara bırakacak olursak, Yunus yerine kim oynayacaktı bugün orada?

Kaan
İcardi
Aspirilla
İlkay
Sane (Belli ki kondisyon problemi var 2. yarı oyuna girecek zaten kendisi)
Sallai (şu ana kadar bi kere bile o pozisyonda oynamamış takımla)

Tam delirmelik. Ulan ne güzel öne gecmissin. Niye karşısında kalmiyorsun
Yav bir de CL seviyesinde şunu yapıyor. Takip etsene kodumun adamını. Ne diye sazan gibi atlıyorsun? CL de her pozisyonu düşünerek oynayacaksın. Bir sazanlığı bütün havayı bozdu.

Aslında 10 dakika yunusu kanata çekip langı 10 no ya çekse farkeder yunus orada yapamıyor kanattan içeri girip vursa golü de bulur rahatlar

Şu maça Yunus ile başlayan adama ne denir bilemiyorum. Hoca denmez de ne deneceğini bilemiyorum.

Hayır her şeyi geçtim 1-0 öne geçmişsin tut abi oyunu. Kontra ara geçiş ara. Bırak Juventus gelsin üstüne, ver topu oynasın. Golü atıp golün santrasından golü yiyorsan momentumu da rakibine veriyorsun, taraftarı da atmosferi de kaybediyorsun. Bu seviyede bu kadar salak olunursa olacağı budur daha fazlası değil. Skoru verdin İtalyan takımına şimdi uğraş bakalım. Şu maçta neden Yunus oynar, neden Singo gibi bir adam yedek kalır? Bir de Lemina muadili orta saha almayan yönetimin de gelmişini geçmişini anıyorum!!!

Geri
Üst Alt