⚽ CL 25/26 Play-off M:1 | Galatasaray 5-2 Juventus | MS | 17 Şubat | TRT 1

Oyun olarak değil ama taktik olarak ezildik ilk yarı. Forvetsiz oynamalarının tek sebebi orta sahadaki 2 adamı gizli forvet oynatmak istemeleriydi herif 2 gol attı. Uzak şutlar dışında pozisyon bulamadık işimiz zor en kötü 2-2yi bulmamız lazım

Bazı oyuncuların formunu beğenmedim ama sorun bir iki oyuncu değil ki. Takım halinde bloklar arasını niye daha kompakt tutamıyoruz? Adamlar atağa çıkarken geriye doğru koşuyoruz, sen zaten 10 kişi topun arkasına geçsen geriye koşmana gerek kalmayacak ama öyle boşluklar bıraktık ki bölüm bölüm adamlar oradan gelmeye başladılar ve bunu iyi kullandılar. Biz şu oyunu öğrenmeliyiz yoksa sorun oyuncu kalitesi değil asla, bizim bu takım Juveli oyunculardan daha iyi hatta.
"Bizim için en önemlisi kompakt oyun, bir arada oynamak.”

Aciklamada var uygulamada yok hocamiz

Bence oyunun hakkı bu skor değildi ama ligde de biz yapıyoruz aynısını kalite farkı maalesef golden sonra hemen gel yemesek başka şeyler olabilirdi artık çok zor
Ligde Juvenin çıktığı gibi çıkabilecek bir tane takım yok. Bunu gormeliydi hoca ben her izlediğim Juve maçında adamların çok çabuk kaleye geldiğini görmüştüm. Hoca bunu gormeliydi.

Malesef rakibin hatasindan atilan bir gol disinda pek bir tehlike yaratamadik. Kurdugumuz baski da rakibin geride karsilama " tercihinden " kaynakli. Kalitelerini, taktiksel ustunluklerini bir iki defa gelip tak tak golleri atmalarindan anliyorsunuz zaten.

Biz malesef senelerdir rakip ceza sahasi cevresine rahat gelebiliyoruz diye Okan hoca iyi futbol oynatiyor zannediyoruz ama işin rengi boyle maclarda kendini belli ediyor. Bireysel kalitemiz bizim de iyi seviyede olmasina rağmen takimin potansiyelini, oyuncu profillerini dogru sekilde sahaya yansitacak bir teknik direktorumuz yok. Okan hoca ulkenin en buyuk butceli kadrosuna ofansif futbol oynatarak ligi cozuyor. Bunu 15 yasindaki cocuk da FM de yapar. Lig sampiyonlugunu kafi bir başari olarak gormeye devam ettikçe avrupada sonucun degisecegini dusunmuyorum.

Cok fazla can sıkmaya gerek yok bizim ucl takimi olabilmemiz icin her sene oraya katilmamiz lazim ,sonuç kısmına cok takilmayin

Sane singo İlkay ziraat Türkiye kupasını kazanmak için büyük silah. Zaten bunları kupa için almıştık. Şampiyonlar liginde yunus barış lang filan oynar tabi ki

Geri
Üst Alt