⚽ CL 25/26 Play-off M:1 | Galatasaray 5-2 Juventus | MS | 17 Şubat | TRT 1

Hoca bence böyle çıkacak, adımın salih olmadığı kadar eminim 👇

lineup-builder-46.webp

Orijin tek 6 numaramız cezalı ve kadroda form olarak birbirine yakın bir sürü adam var, doğru 11 yapmanın en zor olduğu maç bu maç olacak,

Şimdi fenere maç kaybettirmemeye yeminli gibi hakemler var. Açıkçası şampiyon olamadıktan sonra 1 tur geçmenin anlamı yok
Gibisi fazla net şekilde Fb ye maç kaybettirmemeye uğraşıyorlar, bir süredir düşünüyorum sanırım amaçları Fb yi namağlup şampiyon yapmak, çünkü normal şartlar altında Fb nin en az 2 mağlubiyeti olması gerekirdi. Neyse artık hem Avrupa hem lig uğraşcaz, Avrupa'dan vazgeçme hocam, hele böyle bir Juve yakalamışken, tur şansımız yüksek, ligi de hallederiz, ha korktuğumuz başımıza gelirse zaten yapacak birşey yok, kollamalar ayan beyan ortada, onun da intikamını alırız günün birinde

Singo‘ya kizdik ettik ama herifte müthis bir fizik güc var, tam da bu maclarin adami kendisi

Liverpool maci daha akillarda, agzimiz acik izledik hepimiz, Gakpo‘yu falan perisan etmisti

Kesinlikle oynamali bu mac

Sallai ile çık da kenan şov yapsın. Biz bu singo'yu niye aldik o zaman bu maçta oynamayacaksa adam gayet hazır oynat kondisyon sıkıntısı varsa çıkarırsın 60'da boey'i koyarsın sallai'nin maçı değil bu maç.

Gerçek maç bu. Kaç gündür bunu bekliyorum.

Umarım malamat ederiz.

Uğurcan
Singo Davinson Abdul Jacobs
Torri Sara
BAY Sallai Lang
Osimhen
Bence maçın hakkı bu. Yunus'un 40 dakikalık fizik kondisyonunu 2. yarı harcamak daha doğru olurdu ama büyük ihtimal baskılı başlayacağımız için Yunus ilk 11 olur

Gerek kadro kalitesi ile gerekse mevcut form durumu ile bu turun favorisi net olarak biziz. Keske şu sacma sapan union ve monaco yeilgileri olmasaydida şu maçı hiç oynamak zorunda kalmasaydik.
Sakatlar iyilesti, takimin form durumu her yıl oldugu gibi subat ayi ile birlikte tekrar yükselişe geçti. Juventus ise tam tersine düşüşte. Eğer bu turu gecemezsek ciddi hayal kırıklığı yaşarım.

CPH2745 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sallai ile çık da kenan şov yapsın. Biz bu singo'yu niye aldik o zaman bu maçta oynamayacaksa adam gayet hazır oynat kondisyon sıkıntısı varsa çıkarırsın 60'da boey'i koyarsın sallai'nin maçı değil bu maç.

Sallai’nin maci degil ama dökülen Boey oynayabilir ha? Yok daha neler.

takımda maç seçerek de olsa bu seviyede fiziksel olarak direnebilecek tek orta saha cezalı, en delikanlısı da kadroya bile yazılmaya layık görülmedi. ev sahibi avantajıyla iyi ihtimal 1-2 diyorum

Osimhen
Lang Aspirilla Sane
Torreira Sara
Jakobs A.kerim Sanchez Sallai
Uğurcan

Bu kadroyla kazanma sözü veriyorum. Keşke ben hoca olsaydım

-----------------Uğurcan-----------------
Singo---Sanchez-------Apo-----Jakobs
Barış-----Thor---------Sara------Lang
-----------------Sallai------------------
---------------Osimhen----------------

Juventus dalgalı performans gösteriyor olabilir ama Avrupa'daki her takım fizik kalite olarak bizim ülkedeki en iyi takımlara karşı üstün gelmiştir. Bu yüzden maça en hazır oyuncularla çıkmak gerekiyor. İlk maçtan ters bir skor almadan Juventus deplasmanına gitmemiz şart. Kaldı ki burada alınacak iyi bir skor, güzel bir galibiyet bizim motivasyonumuzu üst seviyeye çıkaracak.
Açıkçası benim 11'im de bu olur.

Son maç performanslarına bakarak Yunus ve Boey mantıklı olmayacaktır. Boey atletizimden çok şey kaybetmiş göründü.

Sallai'nin de Osimhen yanında çok daha bezdirici, baskıya yatkın oynayacağını düşünüyorum. Şut, pas, ikiye bir, boş koşu birçok özelliği var.

Geri
Üst Alt