- 3 Haziran 2015
- 56.725
- 65.860
- 4.143
Neler yasadik mk ya 90 dakika boyunca 6 bira gömmüsüm hiç yapmam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hele bir 2. maçı atlatalım da.Açıklamışlar diyorlar renktaş kim Avrupa'da 16 ya kalırsa onun o fiksturdeki maçı ertelenecekmis
Sorun sende degil renktas maç içinde olan düsünceler normal ama maç bittikten sonra okurken bu karamsarlik bu skorla bi ayri güzel oluyor. Allaha sükür çevirdik.Tur gitti bence zaten ama atlayabileceğimiz bir rakipti.
5 yiyen biz olsak 6-7 dakika verirlerdi.Yalnız rövanşı olan bir maçı nasıl yalnızca 2 dakika uzattılar anlamak güç.
1 kırmızı kart olmuş, 4 gol olmuş, kaç değişiklik oldu bilmiyorum da yalnızca 2 dakika uzattılar ve 6 atmak üzereydik.
Sadece kırmızı kartta 2 dakika durdu zaten oyun.
5 yiyen biz olsak 6-7 dakika verirlerdi.
ne arabasi biniyon agabeyÖlmeden şu kupayı aldığımızı da görelim ya hayattan tek isteğim bir bu kaldı.
Yav önce salatayı bir yeÖlmeden şu kupayı aldığımızı da görelim ya hayattan tek isteğim bir bu kaldı.
Hyundaine arabasi biniyon agabey
O yorumu görünce Maserati'ye filan biniyor herhalde diyince düşündüm yalan yok.Hyundai
Öyle heveslerim yok sağlık yeterli.O yorumu görünce Maserati'ye filan biniyor herhalde diyince düşündüm yalan yok.![]()