- 5 Eylül 2014
- 84.277
- 70.021
- 4.393
Coğrafi mesaj mı4-2 alırız ilk raoundu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Coğrafi mesaj mı4-2 alırız ilk raoundu
Kalulu,kelly falan canlı bomba direkt , sakat değilse cambiasso oynarDi Gregorio
Kalulu Bremer Kelly Cabal
Concecaio Thuram Locatelli Kenan
mckennie
David
Forvetleri cok iyi degil
Kalulu bremer kenan ve os ise hayvanlar gibi + concecaio
openda bize cok ters forvet
Torreira Sara kesin oynuyor başka orta saha da yok. Benim aklıma şu yatıyorYunus 10no oynamaz. Yazmayin adami oraya
Oynatmak için yedek bıraktı muhtemelenUmarım hoca Boey'i oynatmak için hem sezonun MVP'si Sallai'yi hem de azman Singo'yu denklem dışı bırakmaz.
Yunus yerine Sallai olur bence.Bence şu kadro ile çıkacağız.
Uğurcan
Singo-Davinson-Abdulkerim-Jakobs
Torreira-Sara
Barış-Yunus-Lang
Osimhen
Yunus'u kesmeyeceğine adım kadar eminim, ceza yine Sallai'ye kesilir. Umarım Sane iyidir ve dediğin gibi olur.Yunus yerine Sallai olur bence.
Sane de iyiyse Baris kesik yiyebilir.
Yunus bugun bile gol + kirmizi faydasi olmasina ragmen soru isareti idi. Bir pozisyonda gecis yakalamistik. Gene yanlis karar verip yanlis yere pas atti ve Osi yi cildirtdi ki bunu son birkac haftadir yapiyor. 10 numara pozisyonundaki hizli dusunme ve hamle yapma konusunda geride. Sara bile orada daha verim verebilir. Bilmiyorum ama Sane, Sallai, Singo, Jacobs, Tor, Osi, Lang bunlar olmasi lazim.Yunus'u kesmeyeceğine adım kadar eminim, ceza yine Sallai'ye kesilir. Umarım Sane iyidir ve dediğin gibi olur.
Yunus'u 46'da çıkarmasa olabilir derdim ama bence yunus'u kesin oynatacak.Oynatmak için yedek bıraktı muhtemelen
Yunus yerine merkeze falan mı atacak acaba
Singo da olmalı
Ya lang yada sallai merkeze gelir gibi