⚽ CL 25/26 Play-off M:1 | Galatasaray 5-2 Juventus | MS | 17 Şubat | TRT 1

fener puan kaybetseydi eleyelim isterdim ama sonra tot veya l.pool maçlarında çok yıpranırız diye düşünüyorum.

En büyük hayalim bir gün Galatasaray'ın şampiyonlar ligi şampiyonu olması. Bitiş düdüğüyle birlikte yedek kulübesi sahaya koşuyor; tribünde birbirini hiç tanımayan taraftarlarımız sarılıyor; 2000 deki gibi bütün Türkiye konvoya çıkıyor, meydanlarda Tarkan şarkılarıyla seviniyor...şimdilik sadece rüyalarımda ama bir gün neden olmasın. Eğer hep buralarda olursak 1-2 tur geçersek 10 seneye kazanacağız o kupayı.
Evet iflah olmaz bir romantiğim

Thuram iyi topçu bizim maçta da parlayabilir ancak elit seviyede hala yeterli bir oyuncu değil. Burada olduğundan daha büyük bir oyuncu gibi lanse ediliyor. Çok daha iyilerine karşı oynadık lig aşamasında.

Tahmini 11
Uğurcan
Singo Davinson Apo Jakobs
Torreira Sara Sallai
Sane Osimhen Barış​

Okan hoca Sane her türlü oynayabilecek durumda dedi muhtemelen ilk 11 olacak açık açık söylemek istemedi

Bu rizeli arkadaşı bi daha lütfen mikrofon karşısına geçirmeyin

galatasaray’ın kanat oyuncularının iç koridora devrilmesi, oyun kurulumunda numerik üstünlük yaratabilir. bu versatil yapı juventus’un marking referanslarını bozabilir. juventus ise daha sistematik ve daha az versatil ama daha stabil bir yapı sunacaktır.

maçın kritik parametresi tempo kontrolü olacak. galatasaray momentumu yakalarsa oyunu vertikal hızlandıracaktır. juventus ise oyunu daha fazla kontrol edip tempoyu düşürerek galatasaray’ın emosyonel momentumunu söndürmek isteyecektir.
Tsk ChatGPT.

Dediğin gibi olacak sanırım.
Boey sağ bek, Singo stoper, Sanchez kesik yiyiyor bu durumda.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu haberi yapan kişi futbolu bildiğine emin mi? Boyle bir macta sanchez-apo tandemi bozulup pek denemeyen singo-apo tandemi mi oynar...

Sallai de yuzde 80 ihtimal sag bek çıkar maça.

Okana hic güvenim yok. Dogru kadroyla çıkacağına inanmıyorum çıksa bile doğru değişiklikleri doğru dakikalarda yapacağına inanmıyorum. En kritik hata ise kenanin karsisina sallai yi çıkarmak olur. Diger kritik hata toreri sara yunus 3 lusunden orta saha yapmak olur. 3. kritik hata da lang i kesmek olur. 4. kritik hata ikinci yari oyundan düşen yunusu erkenden çıkarmamak olur. 5. kritik hata ise icardi nin oyuna girmesi olur. 6. kritik hata ise macin ilerleyen dakikalarını gerideysek tandemi kesinlikle bozacak olması olur. 7. Kritik hata demiyorum bu daha cok risktir o da sane nin ilk 11 başlaması olur. Son 30-35 dakika oynaması daha sağlıklı olabilir.

Trtspor’a göre

Ugurcan
Boey Singo Abdulkerim Jacops
Torreira Sara
Sane Sallai Baris
Osimhen

Geri
Üst Alt