⚽ CL 25/26 Play-off M:1 | Galatasaray 5-2 Juventus | MS | 17 Şubat | TRT 1

Juventus'u becerdikten sonra alınan duş sonrası şu şekil takılmak istiyoruz.

16002.webp

thuram inş oynarsın da 25de çaprazı bırakır kariyerini bitirirsin ya sanki cl alacaksınız anasını satayım

Juventus bizim dostumuz

Ft trabzon sesiyle

kafamda son karar olarak söyle bir seye karar verdim:

Ugurcan
Singo Sanchez Apo Jakobs
Torreira Sara
Baris Sallai Lang
Osimhen

mac icinde
Ugurcan
Singo Sanchez Apo
Sallai Torreira Sara Jakobs
Lang
Baris Osi

de gecis oluyor. Önde iki tane azman full press, kanat da full pres

Bence Yunus oynar.
Locatelli de kart sınırında imiş. Ona bir şekilde aldırmak lazım

Juventus’ta Sane ve Osimhen ayarinda bir tane oyuncu var mi? Bence yok. Kenan bile o ayarda degil bana gore.
Ayni gorusteyim Juventusun bu kadrosu yildizlardan olusan bir kadro degil.Vlahovic bu kalitede Jonathan David orada beklentileri karsilayamadi.Bire bir ilk 11 lere bakarsak Galatasaray daha onde olur ancak rakip bizden cok kosuyor 122 km ye kadar cikmis biz en fazla 113 u gormusuz Ajax macinda.Bunun da nedenini yedek oyuncularimiz yoktu ilk 11 oyuncularina cok yuk binmesine bagliyorum.Okan Hocanin bence en buyuk sinabi 45-70 dk lari arasinda belli olacak tam 70 i beklerse degisikler icin sikinti bence.Juventusu gozumuzde buyutmeden Kenan Conceciao yu durdurup uzaktan sut cektirmemeye calisacaz bu yuzden oyunu daraltmaliyiz.Hucumda presli baslamamiz lazim ilk 15 dk icin bizden gol bekliyorum.

bunlar belliki 11 kişi tüm maç boyu yatmaya geliyorlar buraya iş kendi evlerine kalsın diye.Eskort gibi kalkmadan yatacaklar tüm maç , Kenan'a top atıp bir şey yapmasını bekleyecekler
Ligde Inter şokunu atlamadıkları gibi arkasından Fabregas ve Gasperini karşısına çıkacaklar. Çakarsak Spaletti için yolun sonu görünüyor. Torino deplasmanda takımın başında olmazsa şaşırmam.

Geri
Üst Alt