⚽ CL 25/26 Play-off M:1 | Galatasaray 5-2 Juventus | MS | 17 Şubat | TRT 1

Ic saha avantajini kullanalim derken erken bir gol ile geri’ye düsme ihtimaline de dikkat edelim

Atletico macinda yasadik bunu ama sonradan toparladik beraberlik de yettigi icin

Tabi ki ic saha da skor avantaji saglamak cok önemli ama ikinci mac da olacak buna göre oynamak daha dogru olur

Schalke eslemesinde icerde berabere kaldik gittik deplasman da kazandik mesela seneler önce

Bu yüzden liverpool macinda oldugu gibi full konsantre ve birlikte hareket eden bir takim olmaliyiz

Bilin bakalım macı kim bana bırakın demiş topcularımızdan

Skor veriyorum. Yarin 1-1 veya 2-1 kazaniriz

Deplasmanda 2-1 uzatmalar ihtimali, yada 3-1 yenilip eleniriz

1771273659603.webp

denir ya işte sezonun en önemli maçı falan sürekli

al sana o maç işte

şurada alacağın net bi galibiyet ile geleceğe dair yine çok güzel hayaller kurdurtur bu takım bize

seneye şu takıma bi Bernardo Silva + Lemina v2 gelir, ufak tefek değişiklikler yapılır bitti gitti seneye hayırlısıyla bu sefer bi Çeyrek Final görürüz

Hangi kadroyla çıkarsak çıkalım sahada takım halinde doğru zamanlarda doğru baskıyı yaparsak aynı zamanda özellikle top rakipteyken takım halinde saha yerleşimini doğru yaparsak çok net bir galibiyet alırız.
Aksi durumda çoğu anadolu takımına karşı verdiğiniz boşlukları bu maç verirsek kim oynarsa oynasın kaybederiz.

ŞL'de sadece kendi evimizde maç yapmak ve her maç full kadro olmak kaydıyla yarı final görürüz gibi :asd:

Kenan yıldız adım atamaz macta

Geri
Üst Alt