⚽ CL 25/26 Play-off M:1 | Galatasaray 5-2 Juventus | MS | 17 Şubat | TRT 1

Oh uleeeeeeen mac gunu!!!!

2013’te kar vardı.
Saha beyazdı. Çizgiler silinmişti.
Ama umut sapasağlamdı. ❄️

Dakika 85…
Wesley Sneijder vurdu.
Galatasaray 1-0 kazandı.
Juventus İstanbul’dan boynu bükük ayrıldı.

12 yıl geçti.
Bu kez kar yok belki ama atmosfer yine aynı:
İstanbul hazır. Tribünler hazır. Tarih yeniden yazılmayı bekliyor. 🔥

Şimdi sahne yine bizim.
O gün karın içinden çıkan zafer,
Bugün RAMS Park’ta ateşe dönüşmek istiyor.

Bazı hikâyeler tesadüf değildir.
Bazıları İstanbul’da başlar… ve yine İstanbul’da devam eder. ⚽✨
Haydi aslanlar, vurduğunuz gol olsun...
Sneijder’in o gol vuruşunu takımda yapabilecek tek oyuncu Icardi. Osimhen’de sıfır teknik ve gol vuruşu var

Ya bu yazdığın şaka mı gerçek mi, herif daha yeni kaleciyi geçip sol ayağıyla sıfırdan gol attı..
Osimhen mücadele gücü ve fizik gücü ile oynayan biri. Sneijder’in pozisyonunda 10 tane şut çekse belki birini atabilir. Onu ön plana çıkaran insan üstü fiziki gücü ve mücadelesi. O pozisyonda ayağından fazla açıp pozisyonu zora sokan da kendisi.

aklımda hep lig şampiyonluğu mu yoksa juventus'u eleyip üst turlar mı diye dolanıp duruyor düşünceler.

bu sebeple hiç odaklanamıyorum akşamki maça. juventus'u geçebilmemiz de hiç zor değil bence gayet mümkün. ama sanki iki seçenekten birini seçmem gerekiyormuş gibi hissediyorum.

umarım hem turu atlarız hem de ligde şampiyon oluruz. aşağısı kesmez.

Galatasaray'ın önemli maçları öncesinde içimde tarifsiz çocuk sevinci olur,bir heyecan kaplar. Bu maç çok heyecanlıyım diyemem. Ama tamamen duygu yok da diyemiyorum. Beraberlik kokuyor .

3yildir okani tanidiysam cikacak kadro belli

Ugurcan
Sallai davi apo jakobs
Tor sara
Bay yunus lang
Osi

Supriz beklemeyin

Sane sonradan girer ilk11 baslayatcagini sanmiyorum

1 ihtimal boey sag bek yapip sallaiyi yunusun yerine koyabilir
Acikcasi sag bek singo
Sara yunus yerine 10 sallaintor yanina olmali bence.(Ya da sallai - zaman tor yaninda sara eksik kalir gibi biraz)

Torreiranin yaninda diri kalan biri olunca gidip donerken acikliklar daha iyi kapaniyor.

maxresdefault.jpg

Hadi yav öylemiymiş 0 gol vuruşu ha 🤣

Osimhen konusundaki son mesajıma bak rtaş. Hattrick yapar diyorum. Icardi ile kıyasladığımda gol vuruşu olarak geride ve tekniği zayıf. Her maç 7-8 pozisyon buluyor. Çoğunluğunu kendi fiziksel gücüyle hazırlıyor. Ama son vuruşları iyi değil bu gerçeği hepimiz biliyoruz

Saç traşı fotoğrafları düşmeye başlamış. Hazırlıklar tamam hissi veriyor...

İnşallah juve açık oynar münih gibi liverpool gibi arkada alan verirler
çok temkinli oynarlarsa kötü

Geri
Üst Alt