⚽ CL 25/26 Play-off M:1 | Galatasaray 5-2 Juventus | MS | 17 Şubat | TRT 1

Şalai kenanı tutamaz
Bekte singo fw arkası da yunus yerine şalai oynamalı

IMG_0507.gif

bizim için yuveye koğğyy

Thuram ciddi sakatlanirsa maç içinde baya mutlu eder bu arada galibiyet kadar sevinirim.Bir tur daha ilerlemek için adama Bacak takmadiklari kaldı bir , inş büyük patlar dkye de gidemez

Aslında bu maç tam Leminalık maç olacaktı.Umarım çok fazla ihtiyaç duymayız .
İkinci maça avantajlı bir şekilde gidecek sonuç olsun.Vurdüğümüz gol olsun inşallah. Son moda tabirle Sendeyiz Cimbomum:)

Şalai kenanı tutamaz
Bekte singo fw arkası da yunus yerine şalai oynamalı
Size katılıyorum.
Sallai milli takımında bile o pozisyonda bolca oynadı.

Karşımızda kapalı bir takım olsa Yunus ya da İlkay yaratıcılığı kıymetli olurdu ancak geçiş oynayabilecek, dayanıklı bir Sallai bize çok avantaj sağlar.

Çekindiğim en temel şey Sallai yi sağ bekten alıp yedeğe oturtmak olur.

Size katılıyorum.
Sallai milli takımında bile o pozisyonda bolca oynadı.

Karşımızda kapalı bir takım olsa Yunus ya da İlkay yaratıcılığı kıymetli olurdu ancak geçiş oynayabilecek, dayanıklı bir Sallai bize çok avantaj sağlar.

Çekindiğim en temel şey Sallai yi sağ bekten alıp yedeğe oturtmak olur.

Yok artık şalaiyi yedeğe atmak demek düpedüz İNÖNÜNÜN BÜYÜSÜNE KAPILDIM BEN BEŞİKTAŞIN ÖZ EVLADIYIM demektir

İstifa alırım öyle bir durumda

Şu maçta yine bir italyan takımına karşı şalainin yaptığı ön alan presinin tadı damağımızda kalmıştı umarım yine o bölgede ilk 11 çıkar

Yunusu 10noda kullanmak gibi bi hata yaparsa yeniliriz. Ayrica sagbektede singo oynamali

Fazla abartmamak lazim. Tarihimizde kac kez koydugumuz rakiple oynuyoruz

Arada konya macinda dayak yemeyelimde. Ins okan rotasyonu iyi yapar ve topculari motive eder o maca

Sanenin çıkmaması salaklık olur

Sakatlığını atlatan adamı yedek bırakmayız herhalde

İlk maç öncesi Galatasaray ve Juventus'ta kart sınırında bulunan isimler.

🦁 Lang, Jakobs, Davinson, Okan Buruk.
🦓 Cambiaso, Locatelli, Lloyd, Cabal.

Geri
Üst Alt