⚽ CL 25/26 Play-off M:1 | Galatasaray 5-2 Juventus | MS | 17 Şubat | TRT 1

Aynı komsantrasyonu etli ekmek macinda da bekliyoruz gevşek futbolcu ve teknik ekip taifesinden

güzel maç önü yayını varsa linkleyin yaw vakit geçmiyor

Heyecandan bayilcam
CL maçını beklemek şöyle bir zevk veriyor yaw :asd:
Her yıl düzenli olarak katılmamız gerek

X Men Marvel GIF by Salih Kizilkaya

Italyan futbolu bizim futbola ters gelmiyor onun icin genelde italyanlara karsi iyi karsilik veriyoruz, umutluyum bügün guzel bir galibiyet bekliyorum.

Bizimkiler x2 oynasın, kadro genişliğimiz var. Haftasonu Konya'ya Aspirilla, Boey, İlkay vs ile de çakarız. Yeter ki isteyelim.

Muhtemelen hoca kadroyu bozmaz. Yani sağ bek Sallai, onda Yunus, kanatlarda Barış Sane görürüz diye düşünüyorum. Yunus tercihi dışındakileri anlarım ama Yunus son haftalarda bu kadar formsuzken ezberi bozup başka şeyler yapsa daha hayrımıza olur.

Yunus'a laf ediyoruz ama önemli bir oyuncu. 55-60 dk tükenene kadar maks eforla oynayıp yerini Sane'ye bırakır. Maça Lang-Barış kanatlarıyla başlarız.

Abi kadro genişliği ne güzel bir şey ya gerçekten kafam o kadar rahat ki.

Sallai-Boey
Sanchez-Singo
Jakops-Eren
Sara-İlkay
Sane-Barış-Yunus-Lang-Aspirilla
Osimhen-İcardi
Torreira-Kaan :red:

Muhtemelen hoca kadroyu bozmaz. Yani sağ bek Sallai, onda Yunus, kanatlarda Barış Sane görürüz diye düşünüyorum. Yunus tercihi dışındakileri anlarım ama Yunus son haftalarda bu kadar formsuzken ezberi bozup başka şeyler yapsa daha hayrımıza olur.
okani birazcik tanidiysam boey ile baslar

Geri
Üst Alt