⚽ CL 25/26 Play-off M:1 | Galatasaray 5-2 Juventus | MS | 17 Şubat | TRT 1

1771347402794.webp

Yav senenin başından beri takımın en istikrarlı oyuncusu Sallai kendi yerinde oynuyor ve bir kez adamı orta sahada izlememişiz, bu maçta adam niye 8 değil diyorsunuz,

Yunus'un performansı belirleyici olacaktır.

Haydi öz cimbomlu aslanım göster kendini.

Barış - Sallai - Yunus

3lü'nin performansları maçın kaderini belirleyecek.

Bana kalırsa Sane ve Singo ilk 11 daha iyi olurdu. Hocanın bir bildiği vardır diyelim yorum için maç sonu bekleyelim.

Singo gayet iyi durumda idi, singo sağ bek başlamalı idi. Yunus yerine sallai orta saha olmalı idi, defansif direnç artardı. Juve orta sahası güçlü çünkü.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu müsâbakayı kazanırız; lâkin İtalya’daki müsâbakada Juventus murâdını tahsîl eder ve bir üst devreye terakkî eyler.

Maçtan önce 1 cümle son uyarılar.

Yunus: Lütfen top kaybı yapıp durma.
Barış: Şu topa vururken konsantre ol artık.
Sara: Güzel orta gol getirir.
Torreira: Durma dostum asla durma.
Osimhen: Gerçek Osimhen'i göster o kel kafalıya.
Uğurcan: Yan toplara çık artık, gereksiz kısa top kaybı yerine şişir gitsin.
Jakobs: O ufaklığa kimin daha hızlı olduğunu göster.
Sallai: Kenan'ın göğüs kafesine girmeni istiyorum, her pozisyonda topa sert, gerekirse indir.
Sanchez: Sahanın asıl patronunu göster onlara.
Abdulkerim: Arkaya adam kaçırmamak için mesafe ver, her pozisyonda 2 metre geride kalıyorsun.
Lang: O enfes ortaların devamını bekliyorum.

Lemina Osimhen Avrupa için en önemli iki adam..En az birisinin oynamadığı 3 maçta puan bile alamadık zaten..İkisinin birden oynadığı 5 maçta 10 puan yaptık..O yüzden işimiz zor inşallah bir şekilde en kötü beraberliği aliriz

Yav senenin başından beri takımın en istikrarlı oyuncusu Sallai kendi yerinde oynuyor ve bir kez adamı orta sahada izlememişiz, bu maçta adam niye 8 değil diyorsunuz,
8 değil yaw yunus yerine 10 numara pozisyonunda olmalıydı orta sahada sertliği arttırmak adına

muhtemelen ilk plan deli gibi basmak ve skor elde etmek

sonra topu tutan savunma sertliği sağlayacakları almak

Geri
Üst Alt