⚽ CL 25/26 Play-off M:1 | Galatasaray 5-2 Juventus | MS | 17 Şubat | TRT 1

Lang çok top ezdi, Sane kesinlikle girmeli. Ne durumda olursa olsun.

abi laf olsun diye demiyorum, bunu kaç avrupa maçında yazdık artık sayısını unuttum ama, allah aşkına şu juve yenilmeyecek takım mı? 2. yarı mutlaka golle başlamalıyız.60a kadar falan 2-2 girersek en azından maç yeni başlamış gibi son yarım saat oynarız. yenilirsek italya tamamen formalite olur.orda geçemeyiz bunları. sane acil içeri.

Takkeyi önümüze koyma vakti geldi
Juventus vasat İtalyan takımı Kenan ve concecio hariç elle tutulur oyuncuları yok

Takım halinde ileri takım halinde geri gelen geçiş oyunu oynuyorlar

Maalesef Lang Baris Yunus hatta Abdulkerim ve Sanchez bu seviye degiller
Sane Ve Singoyu içeri atarsak Yunus ve Abdulkerimin yerine bu seviye iki oyuncu sart

Osimhen Juventusta olsa 2 gol atmisti
En başta planı olan hoca lazim

HBYIW1MWwAAhhyx

Yunus merkez pozisyonda eksik kaliyor hoca ya
Kanattan iceri merkeze hareketleri iyiydidr ortada oynayamiyor

Rakibin hocası bizde olsa ilk yarı 2-0 temiz skorla giderdik devre araına

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takim ilk yari iyiydi

Yedigimiz ilk gol bu seviyelere yakismayan bir goldü

Baris orda baski’ya cikiyorsan alacaksin topu

Antreman da orta calismasi yaparcasina bombos geldi cambiasso

Adam gibi os almazsan bu sonuca razı olursun.maşallah bizim os yol geçen hanı bir tane kesicimiz yok

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Desem ki bu skor oynanan oyunun hakkı, değil ancak bu şekilde cezalandırılmayı hak etmedik de diyemiyorum. Bu kadar top kaybı ve stoperleri baskıya göndermek tamamen kendi aptallığımız.

Yunus’u cikarip Sane almak lazim İlkay falan da yemez su rakibe. Orta sahada cok rahat hizli sekilde cikiyo herifler. Yunus sacma sapan isler yapmasa 2-0 falan yapabilirdik maci 1-2 maglubuz.Savunma yapamayan bi takim olduk yine. Heriflerin her gelmesinde geri geri kaciyoruz.Yedigimiz golu amator kume takimi yemez hem de gol attiktan 30 aaniye sonra ya. Rakip baski altinda kalacakken golu yiyip kendi moralimizi bozduk komedi resmen.
Sara sahanin en iyisi. Baris biseyler yapmaya calisiyo ama teknigi yok herifin. Kac tane ince pasi birak atmayi yeltenmedi bile ki kosulari gordugunu bile sanmiyorum. İsin en komik tarafi da heriflerin sol beki sari kartli olmasina ragmen bir turlu zorlayamiyoruz o bolgeyi. Yunus-Davinson-Sallai cikarip Sane-Singo-Boey atardim su an sahaya. Yunus oynacagina Sane oynasin 10 numarada bu kadar oynar heralde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt